Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Θυμάστε την «Μελίτα» από τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη»; Δείτε πως είναι σήμερα το «κορίτσι» του Νίκου Σεργιανόπουλου

Καστανομάλλα και 55 ετών

30 Ιουλίου 2023 10:26
Θυμάστε την «Μελίτα» από τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη»; Δείτε πως είναι σήμερα το «κορίτσι» του Νίκου Σεργιανόπουλου
Από Ελεωνόρα - Βασιλική Πατρικαλάκη

Την Φαίη Κοκκινοπούλου μπορεί να την γνωρίσαμε το 1991 όταν ήταν στο βασικό καστ της σειράς Αξιότιμοι κύριοι που προβαλλόταν στην ΕΤ1, ωστόσο, αγαπήθηκε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» που παιζόταν με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Υποδυόταν την Μελίτα Μιχαήλ, μια Σαμιώτισσα κρατούμενη των φυλακών και βαρυποινίτισσα που φυλακίστηκε για το φόνο ενός φαντάρου, ο οποίος είχε σκοτώσει τνν αδερφή, όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος από αυτόν και δεν επρόκειτο να κάνει έκτρωση.

Στη σειρά κάνει το κορίτσι του Νίκου Σεργιανόπουλου (Παυλάτος). Η Μιχαήλ μισεί, αρχικά, τον Παυλάτο γιατί όταν αυτή καταφθάνει στις φυλακές Καλάμου, κάνει μια προσπάθεια να αποδράσει, η οποία καταλήγει σε αποτυχία εξαιτίας του, διότι αυτός πίστευε πως το καλύτερο για αυτή ήταν να παραμείνει στις φυλακές.

Στη συνέχεια, συνεργάζεται με τη Ντάνου, συμμετέχοντας σε ένα από τα σχέδια εκδίωξης του Παυλάτου από τις φυλακές, με αντάλλαγμα το να τη βοηθήσει η Ντάνου να αποδράσει.

Αργότερα, όμως, η Μιχαήλ ερωτεύεται τον Παυλάτο, όταν αυτός της αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και ότι ψάχνει στοιχεία για την υπόθεση του φόνου που διέπραξε αυτή, τα οποία θα λειτουργήσουν υπέρ της.

Τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στη σειρά Ατρόμητοι το 2009 που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Από τότε την βλέπουμε αποκλειστικά και μόνο στο θέατρο, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι ελάχιστες.

Δείτε πώς είναι σήμερα η «Μελίτα» από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη»

Μια σπάνια κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ηθοποιοί Φαίη Κοκκινοπούλου και Αντώνης Καφετζόπουλος, οι οποίοι υπήρξαν στο παρελθόν ζευγάρι για πολλά χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share