Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Γοητευτικός 60άρης: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας γιος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και η σύζυγος του (photos)

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

30 Ιουλίου 2023 10:19
Γοητευτικός 60άρης: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας γιος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και η σύζυγος του (photos)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέντε είναι τα παιδιά της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, και του Βαρδή Βαρδινογιάννη. Ο μεγαλύτερος γιος τους είναι πλέον ένας γοητευτικός 60άρης και είναι και αυτός επιχειρηματίας.

Η εντυπωσιακή του ομοιότητα με την μητέρα του, Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Ηγείται των εταιρειών στον οικογενειακό όμιλο.

Γιάννης Βαρδινογιάννης
Γιάννης Βαρδινογιάννης

Λίγα λόγια για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη ήταν πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και μια σημαντική προσωπικότητα που δραστηριοποιούνταν με πολλά θέματα που αφορούσαν τα δικαιώματα και την προστασία των παιδιών. Είχε τιμηθεί με αρκετά βραβεία, ενώ η μεγάλη της αδυναμία ήταν η οικογένειά της.

Από τον γάμο της με τον γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, απέκτησε 5 παιδιά, το Γιάννη (1962), τη Χριστιάνα (1964), το Γιώργο (1967), το Νίκο (1974) και τη Βαρδιάννα.

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας γιος της

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ο μεγαλύτερος γιος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, ο οποίος γεννήθηκε το 1962 και είναι 61 χρονών.

Είναι Έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας, εφοπλιστής και αντιπρόεδρος του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης το 1996 παντρεύτηκε την Σουηδέζα Μελίσσα Γκρόμελ, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία αγόρια, το Βαρδή, τον Ανδρέα και το Νίκο. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, με τις οικογένειές τους στο πλευρό τους αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους.

Γιάννης Βαρδινογιάννης και Μελίσσα Γκρόμελ
Γιάννης Βαρδινογιάννης και Μελίσσα Γκρόμελ

Η σύζυγος του επιχειρηματία είναι μια πανέμορφη γυναίκα χαμηλών τόνων και το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με την Μελίσσα Γκρόμελ να εντυπωσιάζει με το στυλ αλλά και την ομορφιά της.

Να αναφέρουμε επίσης πως η Μελίσσα Γκρόμελ έχει βαφτίσει τον γιο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Απόλλωνα και του έχει μεγάλη αδυναμία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share