Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Αυτό δεν είναι κράτος κύριοι, είναι τουριστικό περίπτερο. Και αποτυχημένο κιόλας»: Σάλος με το ξέσπασματης Κλέλιας Ρένεση για τις φωτιές

Δέχτηκε επίθεση από σχόλια

28 Ιουλίου 2023 12:35
«Αυτό δεν είναι κράτος κύριοι, είναι τουριστικό περίπτερο. Και αποτυχημένο κιόλας»: Σάλος με το ξέσπασματης Κλέλιας Ρένεση για τις φωτιές
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Τον πύρινο εφιάλτη των τελευταίων ημερών που έχει λυγίσει το πανελλήνιο, σχολίασε η Κλέλια Ρένεση μέσα από τα μέσα κοινωνικού δικτύου.

Η γνωστή ηθοποιός ανάρτησε ένα σκίτσο που δείχνει την Ελλάδα να καίγεται και μίλησε για την υπεθυνότητα των Αρχώνγια κάθε πολίτη που θα αρνηθεί να εγκαταλείψει το σπίτι του και την περιουσία του

Στην ίδια ανάρτηση, χαρακτήρισε το κράτος «τουριστικό περίπτερο».

«Αυτό δεν είναι κράτος κύριοι. Είναι τουριστικό περίπτερο. Και αποτυχημένο κιόλας», συμπλήρωσε η ηθοποιός που μία ώρα νωρίτερα είχε κάνει μία ακόμα ανάρτηση με τον χάρτη της Ελλάδας κι ένα μήνυμα για την αλληλεγγύη που μοιάζει καμιά φορά μοναδικό καταφύγιο των ανθρώπων. Παράλληλα, η ίδια πρότεινε το δικό της ιδεατό, πολιτικό σύστημα, αυτό που θα μιλά για τον λαό εκ μέρους του λαού, όπως έγραψε.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις της:

Κλέλια Ρένεση: «Μην κλαίτε τον πεθαμένο, μην υποκρίνεστε ότι...» - Το αιχμηρό σχόλιο της ηθοποιού για τις εκλογές (photo)

Η Κλέλια Ρένεση θέλησε να σχολιάσει μέσα από ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής (25/6), στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα για το «τι πρέπει να γίνει».

Παράλληλα, αίσθηση προκαλούν όσα αποκαλύπτει η υποψήφια των «Σπαρτιατών», Δομινίκη Παπαδοπούλου, η οποία διαγράφηκε από το κόμμα, μόλις μια μέρα μετά τις εκλογές και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Το αιχμηρό σχόλιο της Κλέλιας Ρένεση για το αποτέλεσμα των εκλογών

«Μην κλαίτε τον πεθαμένο/ μην υποκρίνεστε ότι δεν το περιμένατε/ μην πιστεύετε ότι κάποιος θα μας σώσει σαν θεός λυτρωτής / μην μεταφέρετε τις ευθύνες αλλού/ μην ψάχνετε εχθρούς έξω απ’ τον εαυτό. Αυτοδιοργάνωση / Αυτοδιαχείριση / συλλογικότητα / κοινότητα / αλληλεγγύη, αυτές είναι οι λέξεις που πρέπει να πρωτοστατήσουν στις καρδιές μας το επόμενο διάστημα.

Ότι περνάει από το χέρι μας πρέπει επιτελούς να γίνει. Κ είναι πολλά αυτά που μπορούν να γίνουν. Αυτοί που περιμένουν από τους διαχειριστές μας να δώσουν λύσεις για την ζωή μας, θα βρεθούν στην πιο δυσμενή θέση. ΟΡΓΑΝΩΘΕΊΤΕ! Έρχεται κατακλυσμός κ θα μας λένε ότι είναι μια μικρή μπόρα», κατέληξε η Κλέλια Ρένεση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share