Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Ξημέρωσε η ευλογημένη μέρα»: Οι αναρτήσεις της Λένα Δροσάκη και του Μπουρδούμη για τα γενέθλια του γιου τους

Οι δυο ηθοποιοί δημοσίευσαν τρυφερές φωτογραφίες με το παιδάκι τους

21 Ιουλίου 2023 22:00
«Ξημέρωσε η ευλογημένη μέρα»: Οι αναρτήσεις της Λένα Δροσάκη και του Μπουρδούμη για τα γενέθλια του γιου τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιδιαίτερη και ευλογημένη είναι η σημερινή ημέρα για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Λένα Δροσάκη, καθώς ο μονάκριβος γιος του έχει γενέθλια και οι δυο ηθοποιοί, δημοσίευσαν τρυφερές φωτογραφίες στις αναρτήσεις τους.

Λίγους μήνες μετά την είδηση για τον χωρισμό τους, το πρώην ζευγάρι βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία για θέματα που αφορούν τον γιο τους.

Οι γλυκές ευχές για τα γενέθλια του γιου τους

Δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία από την παραλία η Λένα Δροσάκη έγραψε: «Ποια είναι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή ; Τα παιδιά ! Απ´τα πλούτη εγώ διαλέγω τα παιδιά ! Τα γέλια ,τις φωνές στα δωμάτια ,τα παιχνίδια τους στις αυλές. Αγάπη μου, ευτυχία μου, καλοκαίρι μου, αγόρι μου χρόνια σου πολλά να είσαι ευλογημένος, τυχερός», ήταν η ανάρτηση της ηθοποιού.

Ενώ με τη σειρά του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγραψε στο instagram: «Ξημέρωσε η ευλογημένη μέρα! Πατρίδα μου, γη μου, αίμα μου! Χρόνια σου πολλά καλοκαίρι μου!» έγραψε στη δημοσίευσή του ο γνωστός ηθοποιός.

«Το παιδί αρχίζει και...» - "Λύγισε" ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά το διαζύγιο από την Λένα Δροσάκη (Video)

Σε δημόσια έξοδο του συνάντησε κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η δημοσιογράφος τον ρωτήσε για τη ζωή του μετά το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, τον μικρό Αναστάση.

«Είμαι καλά... Η ζωή προχωράει είναι μπροστά και... αυτό δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το παιδί, όπως σε όλους τους γονείς, είναι πάνω από όλα και πρώτα από όλα o Αναστάστης εννοείται. Και το παιδί σιγά σιγά και εκείνο αρχίζει και καταλαβαίνει που βρίσκονται οι γονείς του και τι κάνουν. Είναι πολύ μικρός ο Αναστάσης, οπότε σιγά σιγά και αυτός θα προσαρμοστεί και το σημαντικό είναι ότι είμαστε δίπλα του και θα είμαστε δίπλα του μια ζωή», εξομολογήθηκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share