Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

«Ραγίζει» καρδιές η Ελισάβετ Μουτάφη: «Μιλούσαμε συνεχώς μέχρι την ημέρα που έφυγε»

«Το διαχειρίζομαι δύσκολα, αλλά έτσι πρέπει να γίνει»

21 Ιουλίου 2023 17:36
«Ραγίζει» καρδιές η Ελισάβετ Μουτάφη: «Μιλούσαμε συνεχώς μέχρι την ημέρα που έφυγε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο και «ράγισε» καρδιές για την απώλεια του πατέρα της και πόσο δύσκολα την διαχειρίζεται. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως μιλούσαν συνεχώς μέχρι την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

Ελισάβετ είχες τεράστια αδυναμία στον πατέρα σου;

Ε, ναι. Τον έχασα πέρσι. Με διαμόρφωσε σε όλα τα επίπεδα. Ο μπαμπάς μου ήταν τραγουδιστής στο Περιβόλι του Ουρανού, μάλιστα ο Μίκης Θεοδωράκης του είχε προτείνει στη Χούντα να πάει μαζί του στο Παρίσι. Μετά ασχολήθηκε με το εμπόριο. Μιλούσαμε συνεχώς, μέχρι τη μέρα που έφυγε.

Ελισάβετ Μουτάφη
Ελισάβετ Μουτάφη

Τον είχα κοντά μου, ερχόταν στο σπίτι, πήγαινε τον σκύλο βόλτα, του είχα τεράστια αδυναμία. Το διαχειρίζομαι δύσκολα, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Τον έχω κάθε μέρα στο μυαλό μου, δεν σταματώ να λέω «μπαμπά» για οτιδήποτε μου συμβαίνει, είναι στο DNA μου έτσι κι αλλιώς.

Έξω φρενών η Ελισάβετ Μουτάφη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ποια άποψη παιδιά; Είναι δυνατόν να το συζητήσουμε;»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκε το πρωινό της Τρίτης 13/6 η Ελισάβετ Μουτάφη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος ξεχώρισε με τη συμμετοχή της στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» της ΕΡΤ, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και έγινε έξω φρενών.

«Φυσικά και έκανε καλό στο Θέατρο το #metoo, παντού έκανε καλό. Εγώ δεν βγήκα να μιλήσω, γιατί δεν ήμουν ούτε θύμα ούτε μάρτυρας. Μου ζητάνε να πω την άποψή μου… ποια άποψη, παιδιά; Όταν έχει συμβεί βίαιη συμπεριφορά σε έναν άνθρωπο, εννοείται ότι είμαστε με το μέρος του. Είναι δυνατόν να το συζητήσουμε;», ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Πώς βλέπει το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη να επαναπροβληθούν οι επαναλήψεις των σειρών που έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση; Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του Φιλιππίδη για την περιουσία του.

«Είναι μία ερώτηση δύσκολη, το έχω σκεφτεί πολύ. Εμένα ο Πέτρος δεν μου φέρθηκε ποτέ άσχημα, δεν έτυχε, δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Όμως οι συναδέλφισσες, που είναι φίλες και αξιόλογες, δεν τρελάθηκαν μια μέρα και βγήκαν και είπαν ότι συνέβη αυτό.

Ένας άνθρωπος που έχει μία τέτοια επικινδυνότητα θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκεται στον χώρο εργασίας, γενικά όχι μόνο στην τηλεόραση. Εγώ δε νιώθω ότι θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, ούτε θα πήγαινα να τον δω στο θέατρο», απαντά η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Όταν ένας άνθρωπος έχει φερθεί βίαια σε συναδέλφους μου, δεν νιώθω ότι θα ήθελα να πάω να δουλέψω μαζί του», ξεκαθαρίζει η Ελισάβετ Μουτάφη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share