Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

«Έχεις έρθει εδώ πέρα για να γίνεις περίγελος; Δεν είσαι γυναίκα!» - H oμοφοβική επίθεση που δέχτηκε ο Θέμης Κανέλλος από πασίγνωστη τραγουδίστρια (Video)

Ο Θέμης Κανέλλος εξιστορεί την εμπειρία του από το bullying που δέχτηκε από τραγουδίστρια η οποία προς τα έξω βγάζει ένα πρόσωπο υπέρ των ομοφυλόφιλων

17 Ιουλίου 2023 21:24
«Έχεις έρθει εδώ πέρα για να γίνεις περίγελος; Δεν είσαι γυναίκα!» - H oμοφοβική επίθεση που δέχτηκε ο Θέμης Κανέλλος από πασίγνωστη τραγουδίστρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Θέμης Κανέλλος προχώρησε σε ευθεία επίθεση κατά πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας, κατηγορώντας της για ομοφοβική επίθεση. Παράλληλα, πριν λίγο διάστημα έκανε πλαστική στα οπίσθιά του και μας έδειξε τη νέα του εικόνα!

Μία ιστορία από το πρόσφατο παρελθόν στην οποία ο ίδιος έπεσε θύμα shaming και ομοφοβικών σχολίων από πολύ γνωστή τραγουδίστρια, ανέβασε σε βίντεο ο πρώην παίκτης του Big Brother.

Στο δεκαοκτώ λεπτών βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube, ο Θέμης Κανέλλος εξιστορεί την εμπειρία του από το ακραίο bullying που δέχτηκε από τραγουδίστρια η οποία προς τα έξω βγάζει ένα πρόσωπο υπέρ των ομοφυλόφιλων για να κερδίσει την εύνοιά τους. Ένα πρόσωπο το οποίο όπως ανέφερε δεν περίμενε ποτέ ότι θα του συμπεριφερθεί έτσι.

Η πάρα πολύ γνωστή τραγουδίστρια με τον επίσης πολύ γνωστό φίλο της, από τον χώρο του θεάματος, βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον Θέμικορν και κάποια στιγμή του φώναξε ενώ εκείνος βρισκόταν με την παρέα του. Η τραγουδίστρια ούρλιαζε το όνομά του ενώ δεν τον γνώριζε προσωπικά.

H oμοφοβική επίθεση που δέχτηκε ο Θέμης Κανέλλος από πασίγνωστη τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε να του κάνει ερωτήσεις για την εμφάνισή του, τον ρωτούσε αν είχε πάει στον χώρο για να προκαλέσει, τον ρωτούσε γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό του, ενώ παράλληλα πρόσθεσε «Έχεις έρθει εδώ πέρα για να γίνεις περίγελος;». Η κουβέντα αυτή κράτησε για 10 περίπου λεπτά.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι το μακιγιάζ του το θεωρούσε γυναικείο, το ίδιο και τα ρούχα του και δεν μπορούσε να τα φοράει γιατί δεν είναι γυναίκα. Στη συνέχεια του πρότεινε άλλα ρούχα να φοράει ενώ επαναλάμβανε τη φράση ήρθες να προκαλέσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share