Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Ελεύθερη η χήρα του Τράγκα, Μαρία Καρρά: Αυτή είναι η απόφαση και το ποσό της εγγύησης που δόθηκε

Κατηγορείται για δύο κακουργήματα που αφορούν απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων

17 Ιουλίου 2023 13:22
Ελεύθερη η χήρα του Τράγκα, Μαρία Καρρά: Αυτή είναι η απόφαση και το ποσό της εγγύησης που δόθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, αφέθηκε ελεύθερη, με μοναδικό όρο την καταβολή εγγύησης ύψους 50.000€ και τα γεγονότα της υπόθεσης τρέχουν.

Ελεύθερη με εγγύηση

Η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, αφέθηκε ελεύθερη προ ημερών με μοναδικό περιοριστικό όρο την καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 50.000€, με τη σύμφωνη γνώμη της 3ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Η Μαρία Καρρά κατηγορείται για δύο κακουργήματα που αφορούν απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων αξίας άνω των 300.000 ευρώ στα «πόθεν έσχες» της. Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο φέρεται ότι τελέστηκαν τα εν λόγω αδικήματα είναι από το 2012 έως και το 2021, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας.

Μαρία Καρρά και Γιώργος Τράγκας
Μαρία Καρρά και Γιώργος Τράγκας

Ο συνήγορος της Μαρίας Καρρά, Θόδωρος Μαντάς, εξέφρασε ικανοποίηση καθώς «δικαιώθηκε η θέση μας από την πρώτη στιγμή ότι η Δικαιοσύνη θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και όχι, η δημόσια αντιπαράθεση. Εξαρχής ακολουθήσαμε τη θεσμική υπεράσπιση και όχι την υπεράσπιση σε κοινή θέα», όπως τόνισε.

Ερημωμένο το εξοχικό του Γιώργου Τράγκα και της Μαρίας Καρρά - Αυτό ήταν το πέτρινο σαλέ τους στον Παρνασσό

Στη μεγάλη περιουσία του Γιώργου Τράγκα συμπεριλαμβανόταν και ένα πέτρινο σαλέ στον Παρνασσό, στο οποίο ξεκουραζόταν μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά. Ωστόσο μετά το θάνατό του, το εξοχικό του παραμένει ερημωμένο.

Ενα ακόμα ακίνητο του Γιώργου Τράγκα μετά τις αποκαλύψεις για την αμύθητη περιουσία του δέσμευσε η αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Πρόκειται για ένα πέτρινο σαλέ στον Επτάλοφο Παρνασσού, το οποίο ωστόσο σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Στον Παρνασσό και στο πολυτελές σπίτι του εκδότη, το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από την Αράχωβα, πήγε η εκπομπή Tlive.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υψηλή κυριότητα ανήκει στην Μαρία Καρρά και σύμφωνα με το πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, με κανέναν τρόπο.

Να σημειωθεί ότι το πέτρινο σαλέ 220 τ.μ βρίσκεται σε μια τοποθεσία μαγική, με μια θέα που σου κόβει την ανάσα. Ωστόσο οι εικόνες εγκατάλειψης και καταστροφής είναι εμφανείς, με τις πόρτες να έχουν σαπίσει και το εσωτερικό να έχει χάσει την παλιά του αίγλη.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποχωρήσει από το σπίτι παίρνοντας όλα τα έπιπλα, καθώς σύμφωνα με τους γείτονες ο δημοσιογράφος χρωστούσε πολλά χρήματα στους ντόπιους που βοήθησαν στην ανακαίνισή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share