Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Στον δικό σας χώρο δεν έχει συμβεί τίποτα;» - Η ερώτηση «καρφί» από την Νίκη Παλληκαράκη για το metoo που άφησε "κάγκελο" την Ανθή Σαλαγκούδη (Video)

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει πάρα πολύ...»

15 Ιουλίου 2023 15:02
«Στον δικό σας χώρο δεν έχει συμβεί τίποτα;» - Η ερώτηση «καρφί» από την Νίκη Παλληκαράκη για το metoo που άφησε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία ερώτηση «καρφί» από την ηθοποιό Νίκη Παλληκαράκη για το metoo άφησε "κάγκελο" την παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη. Συγκεκριμένα, καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Κουβέντα να γίνεται» στο Action 24 ήταν σήμερα η Νίκη Παλληκαράκη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το κίνημα metoo.

Διαβάστε επίσης: Τον έπιασε... εξαπίνης: «Αντιπαθιόμασταν, ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια» - Η Ανθή Σαλαγκούδη σε πρώην συμπαίκτη της

«Στον δικό σας χώρο δεν έχει συμβεί τίποτα;»

«Την πατριαρχία, καμιά φορά, τη συντηρεί η ίδια η γυναίκα. Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν αποφασίσει να συνδιαλαγούν με την πατριαρχία και να ωφεληθούν, αυτές είναι οι πιο εχθρικές απέναντι στις άλλες γυναίκες και αυτές συντηρούν την πατριαρχία. Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Μιλάω για όλους τους χώρους.

Αυτό το διαπίστωσα με τα χρόνια και την εμπειρία μου και ήταν η έκπληξή μου ότι στον ιατρικό χώρο δεν συνέβαινε κάτι άλλο απ’ ότι στον καλλιτεχνικό. Και στον δικό σας χώρο δεν συμβαίνει κάτι άλλο. Αν πορεύεσαι διαφορετικά, δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα», είπε αρχικά η Νίκη Παλληκαράκη.

Η Νίκη Παλληκαράκη είπε στη συνέχεια: «Μόνο στον δικό μας χώρο συνέβαιναν και συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Στον δικό σας χώρο δεν έχει συμβεί τίποτα;» Η Ανθή Σαλαγκούδη απάντησε με νόημα και κοιτώντας πίσω από τις κάμερες. «Δεν έχει συμβεί τίποτα στο δικό μας χώρο;»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share