Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

«Και οι δύο προήλθαμε από διαλυμένους γάμους! Η σχέση μας ξεκίνησε με...» - Σούσουρο με τις αποκαλύψεις από τον Μάρκο Σεφερλή για την Έλενα Τσαβαλιά (Video)

«Έχει γίνει 2-3 φορές αυτό...»

7 Ιουλίου 2023 20:57
«Και οι δύο προήλθαμε από διαλυμένους γάμους! Η σχέση μας ξεκίνησε με...» - Σούσουρο με τις αποκαλύψεις από τον Μάρκο Σεφερλή για την Έλενα Τσαβαλιά (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αποκαλύψεις έκανε ο Μάρκος Σεφερλης για την γνωριμία του με την Έλενα Τσαβαλιά, μιλώντας ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, «Ελένη», και συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη για πολλές πτυχές της ζωής του. Παράλληλα, μίλησε ανοιχτά για τον λόγο αποχώρησής του από τον ΑΝΤ1.

Η εξομολόγηση του Μάρκου Σεφερλή για τον γάμο με την Έλενα Τσαβαλιά

«Όταν ξεκινάει μια σχέση δεν το φαντάζεσαι. Σίγουρα καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος κάτι έχει να σου δώσει γι’ αυτό σου τραβάει το ενδιαφέρον. Η σχέση μας ξεκίνησε με υγιείς βάσεις, γιατί και οι δύο προήλθαμε από διαλυμένους γάμους. Δέσαμε σαν άνθρωποι, πρώτα από όλα αγαπηθήκαμε ως άνθρωποι, σίγουρα ερωτευτήκαμε, αλλά με τις δυσκολίες που μας βρήκαν μετά δεθήκαμε πάρα πολύ και όλη αυτή η κοινή πορεία και με τον ερχομό του Χάρη μας έδεσε περισσότερο.

Η Έλενα έχει ρίξει μεγάλο αγώνα και με τον ερχομό του Χάρη, γιατί κι εγώ είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά και το έχει παραδεχτεί και η ίδια ότι δεν μπορεί να τα βάλει με τη δουλειά μου. Με έχει στηρίξει στα πολύ δύσκολα, ακόμα και τώρα και παίζοντας μαζί μου ακόμα και όταν νιώθει κουρασμένη, γιατί έχει και ένα μαγαζί τώρα.

Πολλές φορές που έχει πει ότι θα πάρει ανάσα, κάτι έχει συμβεί, έφυγε μια ηθοποιός και την έφερα νύχτα να μάθει όλο το έργο και την άλλη μέρα να κάνουμε πρεμιέρα. Έχει γίνει 2-3 φορές αυτό και εκείνη ήταν εκεί. Μέσα σε μια νύχτα φτιάξαμε ρούχα και ήταν η καλύτερη», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share