Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Ο Πάνος δεν είναι τόσο εύκολος...» - «Φωτιά» οι αποκαλύψεις από την Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Μιχαλόπουλο

«Δεν θέλει να έχει επαφές με κανέναν και το σέβομαι. Δεν θέλω κι εγώ να ενοχλώ γι’ αυτό και δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο»

7 Ιουλίου 2023 17:25
«Ο Πάνος δεν είναι τόσο εύκολος...» - «Φωτιά» οι αποκαλύψεις από την Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Μιχαλόπουλο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από την Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο σε συνέντευξη που παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν». Ενώ, σε άβολη θέση ήρθε η Ρούλα Κορομηλά σε μία ερώτηση για τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Ο Πάνος δεν είναι τόσο εύκολος...»

Ένας ρόλος που σας στιγμάτισε επίσης ήταν και στη σειρά «Η ώρα η καλή». Έχετε επικοινωνία σήμερα με τον Πάνο Μιχαλόπουλο;

«Ο Αμαραντίδης που το έγραφε είναι καταπληκτικός. Η σειρά περνούσε υπέροχα μηνύματα. Είχαμε δέσει πάρα πολύ ωραία όλοι μεταξύ μας και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Παίζαμε όλοι με την ψυχή μας. Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο δεν έχω καμία απολύτως επικοινωνία. Ο Πάνος δεν είναι τόσο εύκολος στις επαφές του. Αλλά μου λείπει από την τηλεόραση. Είναι ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός και τον αγαπάω πραγματικά. Δεν θέλει να έχει επαφές με κανέναν και το σέβομαι. Δεν θέλω κι εγώ να ενοχλώ γι’ αυτό και δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο»

 «Φωτιά» οι αποκαλύψεις από την Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Μιχαλόπουλο

«Με νοιάζει να είναι καλά...» - Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης προχώρησε πριν λίγο η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Με την ευκαιρία, δείτε την δημόσια εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τον Γιάννη Πάριο.

Η ηθοποιός θυμήθηκε τα ξεκινήματά της, την «χρυσή» εποχή της βιντεοκασέτας στα 80s και τους τότε συμπρωταγωνιστές της που αν και έχουν χαθεί «είναι δεμένοι με μια «καρμική σχέση», όπως δήλωσε η ίδια.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν έχει επικοινωνήσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, η Σοφία Αλιμπέρτη απάντησε: «Όχι, έχω να μιλήσω πολλά χρόνια με τον Πάνο, δεν έχω το κινητό του, ούτε και εκείνος το δικό μου. Με νοιάζει να είναι καλά και όποτε χρειαστεί κάτι και θέλει να επικοινωνήσει μάζι μου ή εγώ το ίδιο, θα το κάνουμε.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share