Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Θάνος Τζήμερος: Το Twitter του «απάντησε» μπλοκάροντας τον λογαριασμό του

Μετά τις σεξιστικές επιθέσεις η γνωστή πλατφόρμα τον απομόνωσε

5 Ιουλίου 2023 15:04
Θάνος Τζήμερος: Το Twitter του «απάντησε» μπλοκάροντας τον λογαριασμό του
Από Ανθή Κουρεντζή

Χωρίς τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βρήκε η σημερινή μέρα τον Θάνο Τζήμερο καθώς το μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπλόκαρε τον λογαριασμό του. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωσή του για την επικοινωνία που είχε με την Τζώρτζια Κεφαλά.

Στον προσωπικό λογαριασμό του Θάνου Τζήμερου, το Twitter αναφέρει:

«Ο λογαριασμός του χρήστη @ThanosTzimeros δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά επειδή παραβαίνει την Πολιτική πολυμέσων του Twitter».

Θάνος Τζήμερος: Το Twitter του «απάντησε» μπλοκάροντας τον λογαριασμό του

Οι απαράδεκτες δηλώσεις για τη Ζαχαράκη

Υπενθυμίζεται ότι οι χρήστες του Twitter ήταν έξαλλοι μαζί του, καθώς εκτός από τις καθημερινές προσβλητικές του αναρτήσεις, είχε προχωρήσει και σε μία σεξιστική ανάρτηση, που φέρεται να έκανε λόγο για «άγαμες και άτεκνες» γυναίκες. Ο ίδιος έσπευσε να ανασκευάσει τα όσα φέρεται να έγραψε, χωρίς όμως να αποκηρύσσει ευθέως την αρχική του τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα, με αναρτήσεις του ο Θάνος Τζήμερος φαίνεται πως τα βάζει τόσο με κόμματα που εισήλθαν στη Βουλή, όπως το ΚΚΕ και Πλεύση Ελευθερίας, όσο και με τη νέα υπουργό Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

Κόλαφος η Ντόρα Μπακογιάννη για Θάνο Τζήμερο: «Ντροπή σας, δεν έχω διαβάσει πιο βλακώδη δήλωση»

Κύμα συμπαράστασης στη Σοφία Ζαχαράκη μετά την άκρως σεξιστική επίθεση του Θάνου Τζήμερου. Ανάμεσα στους πολιτικούς που θέλησαν να υποστηρίξουν δημόσια τη νέα Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ήταν κόλαφος και έκανε λόγο για ντροπή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με μήνυμά της στο twitter έστειλε ένα οργισμένο μήνυμα.

«Ντροπή σας κ. Τζήμερε! Δεν έχω διαβάσει πιο βλακώδη δήλωση! Η οικογένεια δεν εξαρτάται από το πόσα παιδιά έχεις. Είναι αγάπη, προφανώς άγνωστη έννοια για σας» έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share