Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Μοντέρνο με υπέροχη διακόσμηση: Αυτό είναι το σπίτι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη που δεν έχει δει ποτέ κανείς (photos)

Φωτογραφίες από τον προσωπικό χώρο του ηθοποιού

2 Ιουλίου 2023 14:50
Μοντέρνο με υπέροχη διακόσμηση: Αυτό είναι το σπίτι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη που δεν έχει δει ποτέ κανείς (photos)
(ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μετά από μερική αποχή, αποφάσισε φέτος να παρουσιάσει του «Προδότες» και εμείς σας παρουσιάζουμε το μοντέρνο σπίτι του με την υπέροχη διακόσμηση. Πιθανόν να μην έχει δει ποτέ κανείς το εσωτερικό του..

Συνέντευξη στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και τον Νίκο Συρίγο παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους «Προδότες» του ΑΝΤ1, την εμπειρία του Survivor το 2006, τη στοχοποίηση που βίωσε την περίοδο του #metoo, ενώ αποκαλύπτει την πρόταση που δέχθηκε από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να συμμετάσχει στο Maestro.

σπίτι Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη
© Θανάσης Καρατζάς

«Κρατάω ημερολόγιο εδώ και 30 χρόνια. Παρατήρησα μέσα από τα ημερολόγιά μου ότι παλιά στη δουλειά ήμουν νευρικός και αψύς. Το δούλεψα μέσα μου, το μαλάκωσα και το έφερα εκεί που έπρεπε. Δεν φοβήθηκα ποτέ πως λόγω της συμπεριφοράς μου θα βρεθώ στα «μανταλάκια». Ξέρω καλά ποιος είμαι και τι γνώμη έχουν οι συνάδελφοί μου για εμένα», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Συνέβη να αισθανθώ μία στοχοποίηση εκείνη την περίοδο για λόγους που δεν είχαν σχέση με τη θετική επίδραση του #metoo στην κοινωνία. Το θετικό είναι πως τα εν δυνάμει θύματα νιώθουν πως μπορούν να μιλήσουν και οι εν δυνάμει θύτες θα είναι προσεκτικοί.

κουζίνα Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη
© Θανάσης Καρατζάς

Μετά το «ταρακούνημα», μπορούμε να είμαστε ψυχραιμότεροι για το πώς ακούμε τα γεγονότα και πώς σχηματίζουμε γνώμη», εξομολογείται ο ηθοποιός αμέσως μετά.

«Το Maestro, εκτός από το ταλέντο και την αδιανόητη στοχοπροσήλωση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, είχε από πίσω του πολλά λεφτά. Θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί του, αν εκείνος με πάρει για συνεργασία. Μου είχε προτείνει να συμμετέχω στο Maestro αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε ο χρόνος για να το κάνω», αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Πώς σχολιάζει εκ των υστέρων την απόφασή του να παρουσιάσει τους «Προδότες» στον ΑΝΤ1;

«Όταν έχεις ένα επίπεδο, αυτό που είσαι θα ‘»χρωματίσει» τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις ένα τηλεπαιχνίδι και που θα υπάρχεις σε σχέση με τους υπόλοιπους. Νιώθω 100% δικαιωμένος από την απόφασή μου να το παρουσιάσω.

σαλόνι Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη
© Θανάσης Καρατζάς

Εάν γίνει δεύτερη σεζόν, θα το επαναλάμβανα με χαρά. Ξέρω ότι ο ANT1 είναι πολύ ευχαριστημένος από την εκπομπή. Έχει δυσκολευτεί από τον ανταγωνισμό αλλά το ήξεραν από την αρχή», απαντά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην παρουσίαση του Survivor το 2006, λέγοντας: «Τρελάθηκα τότε με το Survivor. Δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή εικόνα του παιχνιδιού»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share