Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Μεγαλείο ψυχής από Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αναλαμβάνει όλα τα έξοδα του 22χρονου μάγειρα που κάηκε από λάδι στην Κρήτη

Έμπρακτη αλληλεγγύη

1 Ιουλίου 2023 18:53
Μεγαλείο ψυχής από Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αναλαμβάνει όλα τα έξοδα του 22χρονου μάγειρα που κάηκε από λάδι στην Κρήτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει έμπρακτα το μεγαλείο ψυχής της, καθώς αναλαμβάνει όλα τα έξοδα του 22χρονου μάγειρα που κάηκε από λάδι στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μιας κατσαρόλας με καυτό λάδι, το λάδι έπεσε πάνω του. Αυτό προκάλεσε στο άτυχο νέο εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο αλλά και τα χέρια.

Η κίνηση ανθρωπιάς από την Παλιοσπύρου

Ο 22χρονος Βαγγέλης μιλώντας στο Star κατήγγειλε πως όταν συνέβη το ατύχημα, οι συνάδελφοί του δεν του προσέφεραν καμία βοήθεια.

Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ωστόσο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εκφράζει έμπρακτα την υποστήριξη της προς τον 22χρονο που έχει υποστεί εγκαύματα, όπως αναφέρει το debater.gr. Η ίδια, έχει επικοινωνήσει ήδη με την οικογένεια του Βαγγέλη και τους έχει ενημερώσει ότι θα διορίσει τον προσωπικό της δικηγόρο για να αναλάβει την υπόθεσή του. Επιπλέον, η ίδια θα αναλάβει την κάλυψη όλων των εξόδων που θα προκύψουν από τη δικαστική διαμάχη.

Μαθήματα ζωής από την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πριν την επίθεση στεναχωριόμουν για μικρά πράγματα, δεν μου άρεσε η ρουτίνα της ζωής που πλέον μου λείπει!» (Video)

Τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Κωνσταντίνο Δέδε συνάντησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο πλατό του «Ζήσε Αλλιώς» και μίλησε για την ζωή της μετά την επίθεση που δέχτηκε και έδωσε μαθήματα ζωής.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιάζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου - «Αν δω την Έφη έξω... Έχω κάνει 20 εγχειρήσεις και κανείς δεν ξέρει πόσες ακόμα θα κάνω»

«Είμαι καλά. Αυτή την περίοδο αναρρώνω γιατί είχα ένα σημαντικό χειρουργείο. Πήγε καλά είπε ο γιατρός μου αλλά εγώ περιμένω τα αποτελέσματα γιατί θέλουν μήνες.

Πήγε καλά σε γενικές γραμμές γιατί ήταν λίγο ζόρικο. 20 Μαΐου έκλεισα από την ημέρα της επίθεσης. Έχω κάνει περίπου 20 χειρουργεία.

Δεν έχω κλάψει ποτέ όταν μπαίνω στο χειρουργείο. Είμαι ψύχραιμη. Έχω βάλει στο μυαλό μου ότι με κάθε χειρουργείο θα με κάνει καλύτερη, θα με βελτιώσει.

Λέω ότι ξέρω ότι θα πονέσω, θα ταλαιπωρηθώ αλλά με ενδιαφέρει να δω το αποτέλεσμα. Χαίρομαι κάθε φορά που ξέρω ότι έχω χειρουργείο ειδικά τώρα που δεν κινδυνεύει η ζωή μου.

Το έχω φιλοσοφήσει πλέον διαφορετικά!

Πριν την επίθεση στεναχωριόμουν για μικρά πράγματα, δεν μου άρεσε η ρουτίνα της ζωής που πλέον μου λείπει. Συνεχίζεις, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Όταν ακούω τους ανθρώπους να γκρινιάζουν για μικρά πράγματα, χαίρομαι γιατί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι σοβαρό.

Κάθε φορά που έχω κάποιον απέναντί μου λέω “μπράβο, δεν ξέρω πώς το έχεις κάνει”. Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν ως έμπνευση και πρότυπα. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι δεν είμαι μόνο εγώ που έχω καταφέρει κάτι δύσκολο. Δέχτηκα πολλή βοήθεια λόγω της δημοσιότητας. Θέλω να ξέρουμε όλοι ότι υπάρχουν δίπλα μας παντού μικρή ήρωες και αξίζει να τους δίνουμε ένα χέρι βοηθείας.

Όλοι λυγίζουμε και είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Αυτό που μου δίνει κουράγιο είναι το κίνητρο. Έχω γεμίσει τη ζωή μου με ανθρώπους που με αγαπάνε, με πράγματα που θέλω να κάνω. Το βράδυ σκέφτομαι τους στόχους μου και είναι ένα κίνητρο. Δεν αφήνεις περιθώρια για να θυμώσεις.

Έχουν περάσει τρία χρόνια, κοιτάζω πίσω μου τη διαδρομή που έχω κάνει και δεν το πιστεύω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share