Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

«Ήμουν σχεδόν νεκρός όταν με παρέλαβαν» - Οι τραγικές ώρες του Γιώργου Δασκαλάκη και η ηρωική "μάχη" του τραγουδιστή με τον καρκίνο (photo)

«Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά αλλά τουλάχιστον είμαστε στο σωστό μονοπάτι! Εύχομαι Υγεία σε όλον τον κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!»

1 Ιουλίου 2023 08:19
«Ήμουν σχεδόν νεκρός όταν με παρέλαβαν» - Οι τραγικές ώρες του Γιώργου Δασκαλάκη και η ηρωική
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεν το βάζει κάτω ο Γιώργος Δασκαλάκης, που συνεχίζει τον αγώνα του κόντρα στον καρκίνο με αισιοδοξία για το μέλλον. Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ τις δυσκολίες που πέρασε με την ασθένειά του και παίρνει πάντα θετική ενέργεια από τον κόσμο, που τον αγαπά και του στέλνει καθημερινά μηνύματα συμπαράστασης.

Δίπλα του στέκεται πάντα «βράχος» η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη. Αυτή την φορά, ο Γιώργος Δασκαλάκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον βοήθησαν τον τελευταίο έναν χρόνο της ζωής του με μια συγκινητική ανάρτηση.

Οι τραγικές ώρες του Γιώργου Δασκαλάκη και ηρωική η "μάχη" του τραγουδιστή με τον καρκίνο

«Καλημέρα αγάπες μου όμορφες και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!

Εδώ στα γνωστά… Με τρεις ανθρώπους όμως Δρ. Ψελλάκη τον Γερμανό Δρ. Κώστα και την αγαπημένη μου προϊσταμένη, που μαζί με όλο το νοσηλευτικό προσωπικό παρέλαβαν πέρυσι περίπου τέτοια εποχή από το ασθενοφόρο έναν σχεδόν νεκρό… Έδιναν μάχη μέρα και νύχτα επί μέρες να με κρατήσουν στη ζωή… με την τελική διάγνωση φυσικά του καρκίνου… Αλλά χωρίς αυτούς δεν φτάναμε ούτε καν στο σημείο αυτό…

Για μένα είναι ήρωες του Νοσοκομείου της Ρόδου, γιατί εργάζονται χωρίς να κοιτάνε το ρολόι και δίνουν την ψυχή τους για τη ζωή των άλλων… τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ανέχτηκαν εμένα τον τρελό (χαχα)…

Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας είπαμε σήμερα, αλλά τουλάχιστον είμαστε στο σωστό μονοπάτι!!!! Θα νικήσεις μου είπαν αλλά ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Εύχομαι Υγεία σε όλον τον κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!

ΑΜΗΝ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share