Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

«Άνθρωποι στην τηλεόραση αποχωρούν από μία εκπομπή λόγω...» - "Καρφάρα" Γιώργου Λιάγκα όλο νόημα (Video)

«Επειδή όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη να δείχνουμε το δάχτυλο ότι κάποιος άλλος έφταιξε, κάνουμε έναν φανταστικό εχθρό»

30 Ιουνίου 2023 13:24
«Άνθρωποι στην τηλεόραση αποχωρούν από μία εκπομπή λόγω...» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με αφορμή τις δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε ένα σχόλιο όλο νόημα κατά τη διάρκεια του σχολιασμού του θέματος με τη Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό.

"Καρφάρα" Γιώργου Λιάγκα όλο νόημα

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γενικό το σχόλιο… Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που αποχωρούν από μία εκπομπή λόγω ανικανότητας. Δεν τα κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και αποχωρούν. Κι επειδή όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη να δείχνουμε το δάχτυλο ότι κάποιος άλλος έφταιξε, κάνουμε έναν φανταστικό εχθρό, ανακαλύπτουμε έναν φανταστικό εχθρό και λέμε ότι αυτός με έδιωξε από την εκπομπή.

Επί της ουσίας ο εχθρός είναι ο εαυτός σου που δεν τα κατάφερες να αντεπεξέλθεις σε αυτό που είχες συμφωνήσει. Εγώ αυτό το ζω στη ζωή μου 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση. Σε αυτή τη φάση λοιπόν οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να δείξουν κάποιον άλλο μέσα από μία εκπομπή, τη Μενεγάκη, τον φούφουτο, τον έναν, τον άλλο γιατί έχουν την ανάγκη να πουν ότι ‘εγώ είμαι ικανός, άρα να βρω εργασία και μετά’».

«Ο Πούμπουρας δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, που δεν έχει ανάγκη να τα βάλει με τη Μενεγάκη. Έτσι κι αλλιώς ποιος τα βάζει με τη Μενεγάκη; Φαντάζομαι ότι θα βρει δουλειά ο Σάββας» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να επισημαίνει ότι ίσως κάποια πράγματα τα τροφοδότησε ο ίδιος ο Σάββας Πούμπουρας με τον τρόπο του.

Δείτε όλη τη συζήτηση από το 6ο λεπτό:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share