Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

«Ήταν το ένοχο μυστικό της οικογένειας»: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη και η απώλεια που "τσάκισε" τη Βίκυ Σταυροπούλου (Video)

«Τώρα μπορώ να πω στον εαυτό μου πως αυτό...»

28 Ιουνίου 2023 19:32
«Ήταν το ένοχο μυστικό της οικογένειας»: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη και η απώλεια που
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Βίκυ Σταυροπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», στο MEGA, αναφέρθηκε στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας των αγαπημένων της προσώπων και ξέσπασε σε κλάματα για τον πρόωρο χαμό του αδελφού της. Παράλληλα, "έσπασε" τη σιωπή της η Βίκυ Σταυροπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου για τις απώλειες των αγαπημένων της προσώπων

Όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός «το μόνο που με ησυχάζει στις απώλειες είναι ότι εγώ έκανα τα πάντα για να μη συμβούν. Δηλαδή στη δύση αυτών των ανθρώπων προσπάθησα να συνεισφέρω με όποιο τρόπο μπορούσα, να τους βοηθήσω και να είναι όσο πιο ευχάριστο και γεμάτο αγάπη το τέλος τους».

Ο πόνος της Βίκυς Σταυροπούλου για την απώλεια του αδερφού της

Και πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου «τώρα μπορώ να πω στον εαυτό μου πως αυτό το έκανα. Πάντα όμως αισθάνομαι ότι «ρε παιδί μου, μήπως μπορούσα να κάνω κάτι ακόμα;». Μήπως; Ώσπου συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι Θεός. Το θέμα του αδελφού μου ήταν πάρα πολύ επώδυνο, ήταν αλκοολικός. Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αδύναμος, γιατί δεν κατάφερε να το νικήσει και αυτό ήταν ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας. Μια ήττα μου είναι ότι εγώ δεν τα κατάφερα.

Αλλά δεν τα κατάφερα, γιατί δεν ήθελε ο ίδιος. Δηλαδή όταν πήγαμε σε έναν γιατρό ειδικό και του είπε «γιατί είσαι εδώ;», του απάντησε πως «είμαι για την Βίκυ». Έτσι δεν καταφέρνουμε πράγματα στη ζωή, για τους άλλους. Καταφέρνουμε μόνο αν το θέλουμε εμείς μέσα μας. Και είναι ωραίο να μην έχουμε ένοχα μυστικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share