Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Εγώ βγάζω μικρόφωνο, χαίρετε! Αν περιμένετε να πω κάτι, ξεχάστε το» - Νέο "επεισόδιο" ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα (Video)

«Θέλω να κλείσω στην ώρα μου. Σας αγαπώ» πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνοντας τη σημερινή εκπομπή

28 Ιουνίου 2023 17:32
«Εγώ βγάζω μικρόφωνο, χαίρετε! Αν περιμένετε να πω κάτι, ξεχάστε το» - Νέο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άρον άρον έκανε φινάλε στη σημερινή εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία θέλησε να είναι τυπική στην ώρα της. Την ώρα λοιπόν, που επέστρεψε από το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, θέλοντας να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, ο Σάββας Πούμπουρας έδειξε ότι βιαζόταν να φύγει από το πλατό. Παράλληλα, δείτε εδώ ένα σχόλιο του Γιώργου Μαζωνάκη που άφησε "κάγκελο" την Ελένη Μενεγάκη.

Νέο "επεισόδιο" ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα

«Κάπου εδώ, παιδάκια μου, σηκωθείτε, κλείσαμε!» είπε η Ελένη Μενεγάκη στους τηλεθεατές της, με τον Σάββα Πούμπουρα να ακούγεται: «Εγώ βγάζω μικρόφωνο, χαίρετε! Αν περιμένετε να πω κάτι, ξεχάστε το».

«Πολλά φιλάκια! Θέλω να κλείσω στην ώρα μου. Σας αγαπώ», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνοντας τη σημερινή εκπομπή.

Στη χθεσινή εκπομπή, ο Σάββας Πούμπουρας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του όταν οι συνεργάτες του δεν τον άφηναν να ολοκληρώσει αυτό που ήθελε να πει. «Λίγες ημέρες έμειναν» ακούστηκε να λέει αυθόρμητα στον αέρα της «Ελένης»!

Επέτειος 14 χρόνων αγκαλιασμένοι στη θάλασσα - Παθιασμένες αγκαλιές και φιλιά για Μενεγάκη και Παντζόπουλο στην ιδιωτική τους παραλία

Πέρασαν 14 χρόνια από εκείνο το καλοκαίρι του 2009 στην Άνδρο όταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τον άντρα της ζωής της και έφερε τα πάνω-κάτω στην δική της ζωή... 14 καλοκαίρια σαν να είναι η πρώτη φορά!

“Θέλει μεγάλη μαγκιά για μια τέτοια απόφαση, ανατρέποντας τη ζωή σου χωρίς να σε φρενάρουν οι συνέπειες” φέρεται να έχει πει στο παρελθόν άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας, αμέσως μετά την απόφασή της να βάλει τέλος λίγους μήνες αργότερα στον γάμο της και να εμφανίσει πολύ πιο μετά έναν νέο άντρα στο πλευρό της, που έμελλε να γίνει και επίσημα ο σύζυγός της και να της χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη ευτυχία με ένα παιδί.

Ο έρωτας της Ελένης και του Μάκη εκείνο το καλοκαίρι ήταν κεραυνοβόλος και αυτά τα συναισθήματα που ένιωσαν οι δυο τους δεν έχουν αλλάξει παρά το ότι τα χρόνια πέρασαν. Από τότε, προς τα τέλη Ιούνη, οι δυο τους, ξετυλίγοντας το άλμπουμ των αναμνήσεών τους, θυμούνται... δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share