Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Επέτειος 14 χρόνων αγκαλιασμένοι στη θάλασσα - Παθιασμένες αγκαλιές και φιλιά για Μενεγάκη και Παντζόπουλο στην ιδιωτική τους παραλία

Αποκλειστικό! Η φωτιά στην παραλία και το δείπνο μόνο για δυο με κρασί

28 Ιουνίου 2023 09:19
Επέτειος 14 χρόνων αγκαλιασμένοι στη θάλασσα - Παθιασμένες αγκαλιές και φιλιά για Μενεγάκη και Παντζόπουλο στην ιδιωτική τους παραλία
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Πέρασαν 14 χρόνια από εκείνο το καλοκαίρι του 2009 στην Άνδρο όταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τον άντρα της ζωής της και έφερε τα πάνω-κάτω στην δική της ζωή... 14 καλοκαίρια σαν να είναι η πρώτη φορά!

“Θέλει μεγάλη μαγκιά για μια τέτοια απόφαση, ανατρέποντας τη ζωή σου χωρίς να σε φρενάρουν οι συνέπειες” φέρεται να έχει πει στο παρελθόν άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας, αμέσως μετά την απόφασή της να βάλει τέλος λίγους μήνες αργότερα στον γάμο της και να εμφανίσει πολύ πιο μετά έναν νέο άντρα στο πλευρό της, που έμελλε να γίνει και επίσημα ο σύζυγός της και να της χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη ευτυχία με ένα παιδί.

Ο έρωτας της Ελένης και του Μάκη εκείνο το καλοκαίρι ήταν κεραυνοβόλος και αυτά τα συναισθήματα που ένιωσαν οι δυο τους δεν έχουν αλλάξει παρά το ότι τα χρόνια πέρασαν. Από τότε, προς τα τέλη Ιούνη, οι δυο τους, ξετυλίγοντας το άλμπουμ των αναμνήσεών τους, θυμούνται... δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share