Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Επιβεβαιώνει τις φήμες η Μαρία Κορινθίου: Έκανε unfollow τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φωτεινή Πετρογιάννη

Η ίδια αποχώρησε πρόωρα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

23 Ιουνίου 2023 18:30
Επιβεβαιώνει τις φήμες η Μαρία Κορινθίου: Έκανε unfollow τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φωτεινή Πετρογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Κορινθίου έκανε unfollow τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που θέλουν να υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την πρόωρη αποχώρηση της από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι ακριβείς λόγοι της λήξης της συνεργασίας της με την πρωινή εκπομπή και κατ’ επέκταση με τον ΑΝΤ1, αλλά η ίδια εξέφρασε την αντίθεσή της για πράγματα που γίνονταν πίσω από τις κάμερες.

Η ηθοποιός δεν ανέφερε σε κάποια δήλωσή της αν ήρθε με κάποια πρόσωπα σε ρήξη, αλλά τα δύο unfollow που έκανε στο Instagram υποδηλώνουν ότι υπήρξε δυσαρέσκεια.

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Κορινθίου
Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Κορινθίου

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου δεν ακολουθεί πλέον ούτε τον Γιώργο Λιάγκα ούτε την Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ οι ίδιοι προς το παρόν συνεχίζουν να την ακολουθούν κανονικά.

Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Κορινθίου: «Δεν κατάλαβα ότι είχε πρόβλημα μαζί μου»

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το τέλος της συνεργασίας με την Μαρία Κορινθίου, που δεν βρίσκεται πλέον στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ΑΝΤ1.

Νωρίτερα σήμερα, ο τηλεοπτικός σταθμός, με μια λιτή ανακοίνωση, γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια».

Να σημειωθεί πως η αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου έρχεται μόλις δέκα ημέρες πριν από το φινάλε της σεζόν.

«Αν έχω χτίσει τόσα χρόνια μια σχέση ειλικρίνειας, είναι επειδή σας κοιτάω στα μάτια και λέω πάντα την αλήθεια μου. Παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή όπως έχει διαμορφωθεί φέτος.

Είναι μια εκπομπή -η ζωή μας τα έφερε έτσι- infotainment, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας βλέπετε αυτήν εδώ την ομάδα, που του χρόνου θα αυξηθεί κατά ένα άτομο εδώ και άλλα δύο που θα βγαίνουν σε παράθυρα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εκπομπής είναι το ρεπορτάζ και το σχόλιο, και στο πιο ενημερωτικό κομμάτι και στο lifestyle, όταν υπάρχει ουσία.
Αυτός είναι ο πυρήνας της εκπομπής», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως είπε, αν τον ρωτούσαν αν θα ήθελε εκπομπή με εμπορικά, απάντησε αρνητικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share