Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Δράμα για τον Νουσρέτ : Τραγική πτώση του τζίρου στο εστιατόριο του Salt Bae στην Μύκονο

Απογοητευμένος ο Τούρκος, ετοιμάζει νέο project

22 Ιουνίου 2023 11:04
Δράμα για τον Νουσρέτ : Τραγική πτώση του τζίρου στο εστιατόριο του Salt Bae στην Μύκονο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Τούρκος σεφ ευελπιστεί ότι η χασούρα του εστιατορίου θα αντισταθμιστεί από το νέο κλαμπ που άνοιξε.

Τα τελευταία χρόνια το εστιατόριο Nusr-et στην Μύκονο απασχόλησε την κοινή γνώμη για τους τζίρους εκατομμυρίων που έκανε.

Υπήρξε εποχή που στο μαγαζί γινόταν τριπλό sitting, τα τραπέζια δηλαδή άλλαζαν πελάτες τρεις φορές από τις 8 μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα, σερβίροντας καθημερινά πάνω από 600 κουβέρ.

Δείτε με την ευκαιρία: Νουσρέτ: Ο κρεοπώλης από την Τουρκία που έγινε εκατομμυριούχος, το αλάτισμα στις μπριζόλες, τα 9 παιδιά και η βίλα των 36.000.000€

Δράμα για τον Nusr-et: Τραγική πτώση του τζίρου στο εστιατόριο του Salt Bae στην Μύκονο

Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν καθώς φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Σύμφωνα με το mykonoslivetv, ο ιδιοκτήτης Νουσρέτ Γκιοκτσέ εμφανίζεται πολύ απογοητευμένος με την πτώση της κίνησης στο εστιατόριό του, η οποία αγγίζει το 70% αφού τα κουβέρ έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Τούρκος σεφ ευελπιστεί ότι η χασούρα του εστιατορίου θα αντισταθμιστεί από το νέο κλαμπ που άνοιξε επεκτείνοντας την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή του. Πρόκειται για το concept με τίτλο "Eating, Dancing" που συνδυάζει την εστίαση με την διασκέδαση σε δύο διαφορετικά επίπεδα.

Δράμα για τον Nusr-et: Τραγική πτώση του τζίρου στο εστιατόριο του Salt Bae στην Μύκονο

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου όπου σερβίρεται το φαγητό όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι, και στον επάνω όροφο, στην βεράντα, υπάρχει DJ που παίζει μουσική και προσφέρονται ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για όσους μετά το δείπνο θέλουν να χορέψουν.

Μένει να δούμε αν το φιλόδοξο εγχείρημα του Νουσρέτ θα βρει ανταπόκριση ή θα έχει την τύχη του εστιατορίου του στην Νέα Υόρκη που πρόσφατα έβαλε λουκέτο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share