Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Athens Pride / Γιώργος Καπουτζίδης: «Οι καρδιές μας να διώξουν το μίσος» (video)

«Τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι αιτήματα όλων των ανθρώπων»

10 Ιουνίου 2023 20:34
Athens Pride / Γιώργος Καπουτζίδης: «Οι καρδιές μας να διώξουν το μίσος» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Για ακόμη μια φορά το Athens Pride παίρνει ζωή στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Κοτζιά όπου δεκάδες χιλιάδες πολίτες, θα στείλουν, το δικό τους μήνυμα κατά της ομοφοβίας. Με την ευκαιρία, δείτε που θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.


Παρουσιαστής για φέτος θα είναι ο δημοφιλής και πολυαγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος και μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την παρέλαση.

«Νομίζω τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι αιτήματα όλων των ανθρώπων. Στην ουσία το αίτημα δεν είναι να περάσει ένα αίτημα για τον πολιτικό γάμο ή την τεκνοθεσία.Το βασικότερο είναι να μπορούμε να είμαστε οι εαυτοί μας, οι δημιουργικοί και οι ευτυχισμένοι. Τα παιδιά να έχουν όμορφη επικοινωνία με τους γονείς τους, να μην αισθάνεται κανένα παιδί φοβισμένο όταν θα αποφασίσει να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του. Αυτό δεν θα μας το δώσει καμία νομοθεσία, αλλά η δικιά μας η καρδιά. Οι καρδιές μας να διώξουν το μίσος, να επενδύσουμε στην αγάπη».

«Το πρώτο come out το κάναμε στους straight κολλητούς μας, οπότε το pride δεν είναι μία διαχωριστική γραμμή, αλλά ενωτική» πρόσθεσε.

Αύγουστος Κορτώ: «Δεν προκαλεί, δεν απειλεί» - Το δημόσιο φιλί στον σύζυγό του στο Athens Pride (photo)

Το Σάββατο 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Athens Pride, με το φετινό σύνθημα να είναι η «άνευ όρων» διαφορετικότητα και μοναδικός σκοπός να στείλει μηνύματα ισότητας, αποδοχής και ελευθερίας της έκφρασης για όλους τους ανθρώπους. Στην μεγάλη γιορτή της Περηφάνειας έδωσε το παρών και ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ συνοδευόμενος από τον σύζυγό του!

Ο Αύγουστος Κορτώ είναι ερωτευμένος και ευτυχισμένος με τον άντρα της ζωής του και δεν έχει κανέναν λόγο να το κρύψει! Ο ίδιος περήφανος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram όπου ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με τον σύζυγό του.

«Δεν προκαλεί, δεν απειλεί, το φιλί είναι φιλί», έγραψε στο Facebook.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share