Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

«Δεν είμαι γλάστρα κανενός»: «Ξεσπάθωσε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Καινούργιου (video)

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εγώ...»

10 Ιουνίου 2023 16:38
«Δεν είμαι γλάστρα κανενός»: «Ξεσπάθωσε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Καινούργιου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις εντάσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της “Super Κατερίνα” μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη “Open Weekend”. Με την ευκαιρία, δείτε την έκπληξη στον παρουσιαστή για τα γενέθλιά του.

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εγώ, με τελείως οργανωμένο και ήρεμο τρόπο, ζητώ όταν έχω άποψη, να έχω τον χρόνο να την πω την άποψή μου. Γι’ αυτό και πολλές φορές με έχει δείξει η τηλεόραση να σηκώνω το χέρι. Δεν είμαι μαθητής αλλά είμαι πολύ σωστός συμμετέχων μιας εκπομπής, που αν μιλούν όλοι, δε βγαίνει άκρη.


Έχω κουραστεί πολλές φορές να σηκώνω το χέρι. Το ότι σηκώνω το χέρι δε σημαίνει ότι θα πάρω πάντα τον λόγο. Όταν μου δώσουν τον λόγο, θεωρούν ότι αυτό που θα πω είναι αιρετικό. Εγώ διαφωνώ κάθετα με αυτό. Εγώ πιστεύω ότι αυτό που λέω, αποκρυπτογραφεί την πραγματικότητα….» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πάντα το ζητούμενό μου είναι να λέει ο τηλεθεατής, “ναι ρε Αντρέα, αυτό ήθελα να πω, αυτό εννοούσα”. Αυτό δε το πετυχαίνεις πάντα… Εκεί επάνω νιώθω φωνές να λένε “όχι δεν είναι έτσι”. Πετιούνται όλοι… Αυτό με έχει κουράσει… Με κουράζει το ότι αναγκάζομαι να φωνάζω… μιλούν όλοι επάνω μου και αναγκάζομαι να φωνάζω…» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος παραδέχτηκε ότι πολλές φορές έχει σκεφτεί αν αυτό που γράφεται, ότι τον προκαλούν να φωνάξει για να γίνουν θέμα, είναι αλήθεια ή όχι.

«Δεν είμαι γλάστρα της Κατερίνας, ούτε κανενός» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο μετά και συνέχισε, «Η άποψή μου είναι καλοπροαίρετη και είναι και ένα είδος αυτοκριτικής… Δίνεται η εικόνα μιας αντιπαράθεσης σχεδόν πολεμικής... Η Κατερίνα κάθε φορά που τσακωνόμαστε μου λέει πόσο πολύτιμος είμαι για την εκπομπή, αλλά και όποτε χρειαστεί.

Εγώ όμως έχω την εξής άποψη, “μη μου το λες, δείχτο μου”. Όταν υπάρχει ένας μηχανισμός που με διακόπτει και δε με αφήνει να μιλήσω, δεν υπάρχει σεβασμός…

Άκρως αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Ευτυχώς ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν...»

Με αφορμή της αλλαγές που πρόκειται να δούμε στο νέο κύκλο του Dragon’s Den, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν άκρως αποκαλυπτική σήμερα 9/6, αναφερόμενη στον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η νέα σύντροφος του εφοπλιστή.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως είχε γίνει και σε εκείνον πρόταση για το συγκεκριμένο παιχνίδι λέγοντας πως παρότι είναι αρκετά επιτυχημένος στη δουλειά του, η πρόταση αυτή είχε – κατά την άποψή της – και σκοπό να προκαλέσει κάποιου είδους ριάλιτι λόγω της προσωπικής τους σχέσης.

Με αφορμή της αλλαγές που πρόκειται να δούμε στο νέο κύκλο του Dragon’s Den, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε σήμερα 9/6 μια αποκάλυψη για τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως είχε γίνει και σε εκείνον πρόταση για το συγκεκριμένο παιχνίδι λέγοντας πως παρότι είναι αρκετά επιτυχημένος στη δουλειά του, η πρόταση αυτή είχε – κατά την άποψή της – και σκοπό να προκαλέσει κάποιου είδους ριάλιτι λόγω της προσωπικής τους σχέσης.

«Ξέρω ότι για τη συγκεκριμένη θέση, του Πολ Ευμορφίδη, έχουν απευθυνθεί και σε εφοπλιστές. Ρε παιδιά, καλά κάνετε, ο άνθρωπος είναι πετυχημένος, αλλά εδώ, πας για το ριάλιτι. Του έγινε πρόταση. Ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος.

Απλά, το να απευθύνεσαι και να κάνεις πρόταση σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι δε τον θες μόνο γιατί έχει μια πολύ καλή πορεία… Θες και το ριάλιτι… Τέλοσπάντων. Εγώ προσωπικά αν βάλουν κάποιον πρώην μου μέσα, δε θα θέλω να το παίζω καθόλου. Ας το παίζουν αλλού, όχι εδώ. Δε νομίζω ότι ο άνθρωπος θα πει τελικά το “ναι”» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ και των δυο νέων προσώπων που θα μπουν τελικά στη θέση του Πολ Ευμορφίδη, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με χιούμορ, «Α, αυτοί οι δυο κύριοι; Ευτυχώς δεν πήγε ο Φίλιππος. Ούφ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share