Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» Νίκου Μάνεση για πρώην συνεργάτη του - «Έφυγε από εδώ και σώθηκε...»

Η on air «σπόντα» του δημοσιογράφου

10 Ιουνίου 2023 13:56
«Βόμβα» Νίκου Μάνεση για πρώην συνεργάτη του - «Έφυγε από εδώ και σώθηκε...»
Από Ανθή Κουρεντζή

Σε έναν παλιό του συνεργάτη αναφέρθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Μάνεσης.

«Θυμάται κανείς συνάδελφος εδώ τον Γιάννη Αμπελιώτη; Δούλευε εδώ. Έφυγε από εδώ και σώθηκε. Δουλεύει σε σημαντική δουλειά στο Λουξεμβούργο και πέραν όλων των άλλων έχει τρέλα με τη μουσική και έχει φτιάξει το δικό του συγκρότημα. Ο Γιάννης Αμπελιώτης ήταν προγραμματιστής, διεκόπη η συνεργασία και βρήκε με το πλούσιο βιογραφικό του δουλειά αμέσως στο Λουξεμβούργο. Ο Γιάννης είναι ο μόνος Έλληνας του συγκροτήματος» είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης. Με την ευκαιρία, δείτε την on air έκρηξη του δημοσιογράφου.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μάνεσης συνδέθηκε ζωντανά με τον Γιάννη Αμπελιώτη και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματός του. Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Μάνεση εξήγησε πως έφυγε από την Ελλάδα όταν απολύθηκε από τον Alpha, μίλησε για τη ζωή του εκεί και εξήγησε πως πλέον δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα μας.

Έριξε «βόμβα» ο Νίκος Μάνεσης: «Παίρνω σύνταξη, διανύω την τελευταία μου...»

Τη δική του «βόμβα» είχε ρίξει πριν λίγο καιρό ο Νίκος Μάνεσης, αποκαλύπτοντας πως παίρνει σύνταξη και διανύει την τελευταία του διετία.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ολοκληρωθεί τότε η εκπομπή και μετά την προβολή ενός βίντεο, ο παρουσιαστής απευθύνθηκε σε έναν συνεργάτη του κάνοντας αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον. Με την ευκαιρία, «κάρφωσε» και τη Μαρία Σπυράκη.

Όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης στον “αέρα” της εκπομπής:

«Διανύω τα τελευταία μου έτη εδώ στον Alpha, την τελευταία διετία. Εγώ το λέω αυτό. Μετά γεια σας! Φιλιά! Σε σόκαρε; Παίρνω σύνταξη… σε άλλο κανάλι», είχε πει ο Νίκος Μάνεσης προκαλώντας την έκπληξη του συναδέλφου του.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share