Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Φλωρινιώτης: «"Τι να το κάνω αν δεν μπορώ να"...» - Ανατριχίλα από τα τελευταία του λόγια δύο ώρες πριν πεθάνει (Video)

Τα συγκλονιστικά λόγια της κόρης του Άννας, λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή

9 Ιουνίου 2023 21:42
Γιάννης Φλωρινιώτης: «
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τις τελευταίες στιγμές μαζί με τον πατέρα της, πριν φύγει από τη ζωή, πέρασε η Άννα Φλωρινιώτη, η οποία αποκάλυψε τα όσα της είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, πριν κλείσει τα μάτια του. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την ανατριχιαστική δήλωση του Γιάννη Φλωρινιώτη 10 μέρες πριν το θάνατο του.

«"Τι να το κάνω αν δεν μπορώ να"...» - Ανατριχίλα από τα τελευταία του λόγια του Γιάννη Φλωρινιώτη δύο ώρες πριν πεθάνει

«Όταν του είπε ότι θα γίνει καλά, μου είπε ότι “οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα γίνω όπως ήμουν. Τι να το κάνω αν δεν μπορώ να δουλέψω”. Επειδή μεταξύ μας τα αδέρφια παρεξηγιόμαστε, μαλώνουμε, όπως όλες οι οικογένειες, ήθελε να είμαστε αγαπημένοι. Ήταν ο καλύτερος μπαμπάς που υπάρχει. Έλεγα ότι θέλω έναν άντρα να κάνω παιδί, σαν τον πατέρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Φλωρινιώτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν αγχωνόταν για εμάς. Μας ήξερε. Μου έλεγε μόνο ότι θέλει να είμαι περιποιημένη. Ήθελε πάντα να είμαι στην τρίχα», πρόσθεσε.

Η Άννα Φλωρινιώτη μέτεφερε στην Κατερίνα Καινούργιου και το παράπονο του μπαμπά της, προς το πρόσωπό της.

«Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ για σένα προχθές, που δεν παίξατε τις δηλώσεις του για την Κατερίνα Στανίση. Ήταν με το λάπτοπ και περίμενε και το είχε πει σε όλο τον θάλαμο», της είπε και η Κατερίνα Καινούργιου της εξήγησε ότι δεν προβλήθηκαν οι δηλώσεις , πρώτον γιατί ήταν μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, αλλά και από σεβασμό, καθώς ήταν κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του.

«Από συναδέλφους δεν είχε τόσο παράπονα, είχε μια εμμονή με τον Λευτέρη Πανταζή, από τη μία έλεγε έτσι από την άλλη έλεγε τον αγαπώ τον Πόντιο. Ο μπαμπάς ήταν σαν μικρό παιδί. Στεναχωρήθηκε που δεν του έβγαλαν τη σύνταξη, τιμής ένεκεν, αυτό τον πόνεσε πάρα πολύ και το έλεγε για χρόνια. Ήταν άρρωστός με τη δουλειά του, πήγαινε κρυφά, ακόμα και τώρα, στο στούντιο και ηχογραφούσε», κατέληξε η Αννούλα, η οποία αναφέρθηκε και στην κηδεία του πατέρα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share