Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

«Στα ναρκωτικά βρήκα μία τρέλα, ήθελα να διαφέρω! Στα 18 είχα σπίτι μόνη μου, μπαινόβγαιναν dealers... Αρχισα να πίνω κόκες μόνη μου» - Εξομολόγηση ψυχής από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου (Video)

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που τα είχα όλα και αν δεν έπεφτα τόσο πάτο μπορεί να ήμουν ένα ψωνισμένο κοριτσάκι»

9 Ιουνίου 2023 19:58
«Στα ναρκωτικά βρήκα μία τρέλα, ήθελα να διαφέρω! Στα 18 είχα σπίτι μόνη μου, μπαινόβγαιναν dealers... Αρχισα να πίνω κόκες μόνη μου» - Εξομολόγηση ψυχής από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξομολόγηση ψυχής από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία μίλησε για την περιπέτεια της με τα ναρκωτικά και την απόφαση της να τη δημοσιοποιήσει, ενώ αναφέρθηκε και στην βάπτιση της.

«Έχω τρία ονόματα. Μαρία Ελένη Ζωή, η μαμά το αποφάσισε. Και βαφτίστηκα 7 χρονών για να θυμάμαι και να διαλέξω εγώ τη νονά μου» εξομολογήθηκε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Έπεσε «ρουκέτα» για τα λεφτά της Ζωής Λάσκαρη - «Όταν πέθανε, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου πήγαινε και έπαιρνε τα...»

«Στα ναρκωτικά βρήκα μία τρέλα, ήθελα να διαφέρω! Στα 18 είχα σπίτι μόνη μου, μπαινόβγαιναν dealers... Αρχισα να πίνω κόκες μόνη μου»

Για την εξάρτησή της από ουσίες και στη δύναμη που βρήκε να νικήσει τους δαίμονές της και να μιλήσει ανοιχτά για όσα έζησε απάντησε:

«Επειδή πέρασαν πολλά χρόνια ένιωσα αρκετά δυνατή για να το επικοινωνήσω. Έχω δει πολλά και μπορώ να έχω μία άποψη. Ήθελα να το μοιραστώ, ότι συμβαίνει σε όλα τα σπίτια και ότι χρειάζεται μία πιο σωστή αντιμετώπιση. Όταν το είπα στη μάνα μου ήμουν δίπλα μου, δεν με κόντραρε, και αυτό με βοήθησε ψυχολογικά».

«Στα ναρκωτικά βρήκα μία τρέλα, ήθελα να ξεφύγω, να διαφέρω, να κάνω μεγαλύτερους παρέα»

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που τα είχα όλα και αν δεν έπεφτα τόσο πάτο μπορεί να ήμουν ένα ψωνισμένο κοριτσάκι. Ευτυχώς που είχα τη μάνα που είχα που ήταν και του λιμανιού και του σαλονιού γιατί α είχα τον πατέρα μου και μια πιο καθωσπρέπει μάνα θα είχα εγκλωβιστεί».

Αυτό που την ταρακούνησε και είπε να δώσει τέλος στη ζωή που μέχρι τότε ζούσε ήταν «όταν άρχισα να γυρνάω σπίτι και να πίνω κόκες μόνη μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share