Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Τρύφωνας Σαμαράς: Τα «καρφιά» για τη Ρούλα Κορομηλά - «Θύμωσε όταν δεν...»

Τι αποκάλυψε για τη γνωστή παρουσιάστρια;

9 Ιουνίου 2023 15:01
Κόλαφος ο Τρύφωνας Σαμαράς: Τα «καρφιά» για τη Ρούλα Κορομηλά -  «Θύμωσε όταν δεν...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στον Γιώργο Οικονομάκη και την κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη και ήταν κόλαφος, πετώντας «καρφιά» στη Ρούλα Κορομηλά για τον τσακωμό τους.

«Η κορυφαία μου τηλεοπτική στιγμή ήταν το Wipe Out και μετά το Dancing. Ήμουν ο πρώτος που τσαλακώθηκα, έφερνα 52-58%, έσπαγαν τα τηλέφωνα», δηλώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Δεν ταιριάξαμε τόσο με το Fab5. Στην πρώτη εκπομπή φέραμε 37% και ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήταν ευχαριστημένος. Πιστεύω ότι έχει γεννηθεί αρχηγός, δε δεχόταν μία δεύτερη γνώμη. Ήθελε να συνεργαστούμε, ήθελα κι εγώ αλλά καμιά φορά…», περιγράφει στη συνέχεια ο γνωστός κομμωτής.

Πώς σχολιάζει τον τσακωμό του με τη Ρούλα Κορομηλά; «Με τη Ρούλα τσακωθήκαμε αλλά δεν ξεμαλλιαστήκαμε. Δεν κρατάω κακίες. Δεν έκανα κάτι πολύ κακό, απλά δεν συμμετείχα μια βραδιά στο σόου, γιατί το ίδιο βράδυ χτένιζα την Άννα Βίσση και τη Βάνα Μπάρμπα», επισημαίνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Οι γονείς μου είναι αγρότες, εγώ όμως δεν έχω πιάσει ποτέ τσάπα. Μια φορά με πήρε ο πατέρας μου μικρό στην οικοδομή και την πρώτη μέρα μου έπεσε κάτω ο τενεκές με το τσιμέντο. Έχω φύγει στη Γερμανία για έναν έρωτα αλλά γύρισα πίσω άπραγος», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε

Τρύφωνας Σαμαράς: «Με ερωτεύτηκε η κόρη του σκηνοθέτη ενώ εγώ είχα σχέση με τον ναυαγοσώστη» (video)

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη συμμετοχή του σε βιντεοκασέτες αλλά και για τον καβγά που είχε με έναν από τους σκηνοθέτες.

Φίλος μου με έβαζε να παίξω στις ταινίες

«Είχα παίξει σε πολλές. Είχα έναν φίλο ο οποίος ήταν κολλητός με έναν σκηνοθέτη που έκανε τότε τις βιντεοταινίες και με έβαζε αυτός να παίξω στις ταινίες, είχε βρει την άκρη» είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Με είχε ερωτευτεί η κόρη του

«Μετά δεν συνέχισα. Σε μια ταινία τσακώθηκα με τον σκηνοθέτη. Με είχε ερωτευτεί η κόρη του, ενώ εγώ είχα πάει εκεί και είχα μια στενή σχέση με τον ναυαγοσώστη.

Έτσι χάλασε όλη η δουλειά

Οπότε το έμαθε η κόρη του και έτσι χάλασε όλη η δουλειά. Ας πιώ λίγο νερό. Απογοητεύτηκε η κόρη του» αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share