Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κατερίνα Στικούδη: «Δε χρειάστηκε να πειραματιστώ πολύ...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

«Με βοήθησε η μοίρα και...»

9 Ιουνίου 2023 13:33
Κατερίνα Στικούδη: «Δε χρειάστηκε να πειραματιστώ πολύ...»  - Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της
Από Ανθή Κουρεντζή

Την Κατερίνα Στικούδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” σε βραδινή της έξοδο και εκείνη μίλησε για το χώρο του μόντελινγκ, ρωτήθηκε για τυχόν άβολα ραντεβού που έχει βιώσει αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια. Με την ευκαιρία, δείτε το στιγμιότυπο από το γεύμα της Κατερίνας Στικούδη με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, ένα μοντέλο πρέπει να έχει μυαλό. Χωρίς αυτό δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ο χώρος του μόντελινγκ είναι πολύ σκληρός αλλά δε πρέπει να βλέπουμε εμπόδια παντού. Πρέπει να ονειρευόμαστε, να βάζουμε στόχους και να προσπαθούμε να τους πετύχουμε» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

«Ευτυχώς με βοήθησε η τύχη, η μοίρα και δε χρειάστηκε να πειραματιστώ τόσο πολύ. Γνώρισα πολύ μικρή τον Βαγγέλη και δεν πρόλαβα να κάνω πολλές τέτοιες εξόδους» απάντησε με χιούμορ για ραντεβού που μπορεί να είχε βγει πριν παντρευτεί με κάποιον που δεν ήταν τόσο ευφυής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο My Style Rocks.

Αντέχετε; Το καυτό τσιφτετέλι εγκυμονούσας τραγουδίστριας που άναψε φωτιές!

J2US: Στην πρεμιέρα του σόου μας εντυπωσίασε η Κατερίνα Στικούδη η οποία στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της ήταν πιο όμορφη από ποτέ.

Γιατί εκεί που δεν το περιμέναμε, είδαμε την Κατερίνα Στικούδη να χορεύει... τσιφτετέλι υπό τους ήχους του Σκάνια.

Ο Γιώργος Βελισσάρης ήταν εκείνος που την παρέσυρε με το τραγούδι του και την Κατερίνα στο celebrity room να κουνάει το κορμί της με χάρη, παρά την πολύ φουσκωμένη αλλά και πολύ χαριτωμένη κοιλίτσα της.

Η Κατερίνα παραδέχτηκε ότι της αρέσει πολύ το τραγούδι και γι' αυτό από την πρώτη κιόλας νότα του τραγουδιού ξεσηκώθηκε.

Φυσικά όσοι ήταν στο πλατό του λαμπερού σόου την αποθέωσαν και την χειροκρότησαν με την ίδια να δείχνει πολύ χαρούμενη για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Αντέχετε; Το καυτό τσιφτετέλι εγκυμονούσας τραγουδίστριας που άναψε φωτιές!

Το τσιφτετέλι της βέβαια κράτησε πολύ λίγο γιατί μην ξεχνάμε πως διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα, σε λίγες εβδομάδες για την ακρίβεια, θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share