Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή της η Άβα Γαλανοπούλου: «Ξεκίνησε το 2013 και δεν ξέρατε τίποτα, μίλησα κι αμέσως μετά νοσηλεύτηκα - Κατέρρευσε ο οργανισμός μου...»

Κατάθεσης ψυχής από την αγαπημένη ηθοποιό

9 Ιουνίου 2023 13:24
«Έσπασε» τη σιωπή της η Άβα Γαλανοπούλου: «Ξεκίνησε το 2013 και δεν ξέρατε τίποτα, μίλησα κι αμέσως μετά νοσηλεύτηκα - Κατέρρευσε ο οργανισμός μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άβα Γαλανοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και «έσπασε» τη σιωπή της σχετικά με την περιπέτεια που πέρασε λόγω της απάτης και της υπεξαίρεσης χρημάτων από πρώην σύντροφό της. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως όλο αυτό ξεκίνησε το 2013 και όταν μίλησε αμέσως μετά νοσηλεύτηκε, καθώς κατέρρευσε ο οργανισμός της.

«Δεν δίνω συνεντεύξεις γιατί με ρωτάνε πράγματα που δεν θέλω να χαλάει η διάθεσή μου, ούτε να το συζητάμε. Θέλω πράγματα χαρούμενα. Το τελείωσε είναι μια μεγάλη κουβέντα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Προσπαθώ να το αφήσω πίσω. Υπάρχουν κάποια θεματάκια. Μην διαβάζετε και ακούτε το τι έχει γραφτεί και λέγεται. Ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι θέλει. Μην σταθούμε» ανέφερε η Άβα Γαλανοπούλου.

«Σου μίλησα το 2015 κι αυτό ξεκίνησε το 2013 και δεν ξέρατε τίποτα. Μίλησα κι αμέσως μετά νοσηλεύτηκα. Κατέρρευσε ο οργανισμός μου για άλλη μία φορά. Εν πάση περιπτώσει δεν θέλω να ασχοληθούμε. Είμαι πάντοτε με θετική ενέργεια» πρόσθεσε η Άβα Γαλανοπούλου.

Δείτε το βίντεο

Άσχημα μαντάτα για την Άβα Γαλανοπούλου: Ο πρώην σύντροφός της «λύνει» τη σιωπή του για τα χρήματα που της «έφαγε»

Η δικαστική διαμάχη που είχε η Άβα Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της έληξε εξωδικαστικά. Η ηθοποιός ανακάλεσε τη μήνυση που είχε κάνει εις βάρος του -τον είχε καταγγείλει πως είχε καταχραστεί πάνω από 1.200.000 ευρώ.

Ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου είχε μιλήσει πρώτη φορά για το θέμα στο «Πρωινό».

«Με απόλυτο σεβασμό στην καλλιτεχνική διαδρομή αλλά και στην προσωπικότητα της κυρίας Γαλανοπούλου κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η σχετική μας διαφορά να λήξει ομαλά, χωρίς να θιγεί κανένας και χωρίς να τεθεί ζήτημα έκθεσης και της οικογένειάς μου.

 Άβα Γαλανοπούλου

Πιστεύω ότι η συμφωνία που επετεύχθη, ικανοποιεί, στο πλαίσιο του δυνατού, όλες τις εμπλακείσες πλευρές!», είχε δηλώσει ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share