Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου: Η ανάρτηση για το πρόσθετο μέλος στο πόδι του - «Ένα απλό παιχνίδι με το παιδί μας...»

«Χαρούμενος και ευλογημένος»

8 Ιουνίου 2023 21:59
Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου: Η ανάρτηση για το πρόσθετο μέλος στο πόδι του - «Ένα απλό παιχνίδι με το παιδί μας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μια εξομολόγηση για το πρόσθετο μέλος στο πόδι του μέσα από τα social media. Ο ίδιος συγκίνησε με την ανάρτησή του.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως μετά από καιρό, χρειάστηκε να αντικαταστήσει το πρόσθετο μέλος στο πόδι του και φρόντισε να μοιραστεί τις σκέψεις του με το κοινό του. Με την ευκαιρία, δείτε το δώρο που έκανε στην Ελένη Χατζίδου.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, όπου βρέθηκε για να κάνει την αλλαγή κι έστειλε ένα μήνυμα.

Εξέφρασε σε αυτό τα συναισθήματά του και όπως σημείωσε, νιώθει ευλογημένος που έχει την ευκαιρία αυτή, καθώς άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν ένα πρόσθετο μέλος.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Για κάποιους από εμάς, ενα απλό παιχνίδι με το παιδί μας.. ένας περίπατος με τον άνθρωπο μας.. ένα μπάνιο στην θάλασσα.. η δημιουργία μιας απλης όμορφης στιγμής δυστηχως είναι πολυτέλεια. Χαρούμενος και Ευλογημένος που έχω την δυνατότητα να φτιαξω ενα καινούργιο πρόσθετο μέλος,το προηγούμενο επρεπε να αντικατασταθεί. Το πρόσθετο μέλος για εμένα,είναι η δυνατότητα του να μπορω να ελπίζω και να κηνυγαω τα όνειρα μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μου φτανει να μπορω να προσπαθώ και να νιώθω ζωντανός. Στο τέλος της ημέρας είμαι ενας ανθρωπος που προσπαθει και ελπίζει να μην χάσει ποτέ την δυνατότητα να κηνυγαει τα όνειρα του».

Δείτε τη φωτογραφία:

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Χατζίδου: «Μα δεν είμαστε μαζί στο σπίτι, αυτό είναι το πρόβλημα» - Η εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού και την καθημερινή τριβή με τον Ετεοκλή Παύλου (photos)

Σε ρόλο παρουσιάστριας βρίσκει η φετινή τηλεοπτική σεζόν την Ελένη Χατζίδου αφού μαζί με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου έχουν αναλάβει την παρουσίαση του “Breakfast @Star”.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου στο κέντρο της Αθήνας - Σου βρήκαμε την άνετη ολόσωμη φόρμα της με 55,99 ευρώ στο Mango

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια πλέον Ελένη Χατζίδου παραμένει ωστόσο ιδιαίτερα ενεργή και στα social media μέσα από τα οποία μοιράζεται αρκετές σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σήμερα, αποφάσισε να κάνει και ένα Q&A μέσα από το οποίο απαντώντας σε ερωτήσεις των ακολούθων της μίλησε ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού που έχει περάσει αλλά και για την καθημερινή τριβή – λόγω της επαγγελματικής της συνεργασίας – με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου.

«Το 2014 έπαθα την πρώτη μου κρίση πανικού. Από τότε και μετά είχα τεράστιο πρόβλημα με τις κρίσεις να με πιάνουν συνέχεια. Έκανα θεραπεία με φάρμακα αλλά οι κρίσεις σταμάτησαν όταν γνώρισα τον Ετεοκλή Παύλου. Είναι το φάρμακο και ο ψυχολόγος μου»

«Μα δεν είμαστε μαζί στο σπίτι, αυτό είναι το πρόβλημα. Τον βλέπω μόνο ΣΚ γιατί λείπω όλη μέρα. Η δουλειά είναι μια καλή ευκαιρία να βρισκόμαστε»

undefined

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share