Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Θα εκπλαγείτε: Αυτή τη δουλειά έκανε η Νταϊάνα πριν γίνει πριγκίπισσα - Τα χρήματα που έπαιρνε

Η άγνωστη ζωή πριν μπει στη ζωή της ο Κάρολος

8 Ιουνίου 2023 19:22
Θα εκπλαγείτε: Αυτή τη δουλειά έκανε η Νταϊάνα πριν γίνει πριγκίπισσα - Τα χρήματα που έπαιρνε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που η πριγκίπισσα Νταϊάνα έφυγε από τη ζωή. Η ίδια υπήρξε το πιο αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας και αυτό αποδεικνύεται ακόμη και σήμερα. Κι ενώ γνωρίζουμε πολλές πτυχές της ζωής της πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας μια νέα πληροφορία που θα σας εκπλήξει. Ποια ήταν η δουλειά που έκανε πριν παντρευτεί τον Κάρολο και πόσα χρήματα έπαιρνε; Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το τηλεφώνημα των γιων της πριν πεθάνει.

Το επάγγελμα της Νταϊάνα προτού γίνει πριγκίπισσα

Το 1980, η Mary Robertson προσέλαβε την 18χρονη Νταϊάνα για να φροντίσει τον γιο της Patrick, όσο εκείνη έλειπε. Μιλώντας στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του CNN Diana που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 10/10, η επιχειρηματίας μοιράστηκε την πρώτη της εντύπωση για τη νεαρή royal, δηλώνοντας ότι η έφηβη ήταν διαφορετική από την πριγκίπισσα που το κοινό αγάπησε.

Η Robertson αποκάλυψε ότι η νεαρή πριγκίπισσα της Ουαλίας, εκείνη την εποχή γνωστή ως Diana Spencer, ήταν «ντροπαλή» και χωρίς «καμία εμπειρία στον έξω κόσμο». Ωστόσο, η μητέρα πρόσθεσε ότι η μέλλουσα πριγκίπισσα ήταν «απλά υπέροχη» με το παιδί της.

Η μητέρα θυμήθηκε επίσης ότι δεν είχε ιδέα ότι ο έφηβη που είχε προσλάβει θα αρραβωνιαζόταν σύντομα με τον πρίγκιπα της Ουαλίας. Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, η Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκαν μπροστά σε εκατομμύρια κόσμου στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο.

Οι δηλώσεις της Robertson για τη Diana

«Όταν η Νταϊάνα ήρθε σε μένα ως ντροπαλή 18χρονη babysitter, είχε πολύ μικρή εμπειρία από τον κόσμο- σχεδόν καμία δηλαδή - και ήταν υπέροχη με τον Patrick», είπε η κ. Robertson.

«Κάθισε στο πάτωμα μαζί του και ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτόν. Ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά της ήταν ότι ήταν πολύ απτική, ήθελε να αγκαλιάζει τους ανθρώπους, να τους φτάνει και να τους αγγίζει. Αυτή η βασική ζεστή, γεμάτη εμπιστοσύνη, αγάπη και φροντίδα προσωπικότητα της ήταν πάντα εκεί».

Πόσο πληρωνόταν η Diana ως babysitter;

Η μελλοντική πριγκίπισσα δούλευε για την οικογένεια τρεις ημέρες την εβδομάδα, κερδίζοντας 5 δολάρια την ώρα (ή 4 λίρες Αγγλίας ). Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο επάγγελμα της Νταϊάνα. Εκείνη την εποχή η έφηβη εργαζόταν επίσης ως δασκάλα νηπιαγωγείου όταν δεν φρόντιζε το βρέφος της κυρίας Robertson.

Η Νταϊάνα έφυγε από τη δουλειά της όταν μετακόμισε στο παλάτι του Buckingham, αλλά η μητέρα είπε ότι οι δυο τους διατηρούσαν επαφή και ήταν στενές φίλες.

«Συνεχίσαμε μια αλληλογραφία για τα επόμενα 16 χρόνια», είπε στο Inside Edition

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share