Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Εξομολόγηση ψυχής από τον Γιάννη Πλούταρχο: «Τη Μαρία την έχω πολύ ψηλά, της αναγνωρίζω ότι...»

Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του

8 Ιουνίου 2023 18:19
Εξομολόγηση ψυχής από τον Γιάννη Πλούταρχο: «Τη Μαρία την έχω πολύ ψηλά, της αναγνωρίζω ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του Γιάννη Πλούταρχου έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον αφού για πρώτη φορά θα τον συνοδεύουν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα Κακοσαίου. Ο ίδιος σε μια εξομολόγηση ψυχής για τη γυναίκα του Μαρία, τόνισε πως την έχει πολύ ψηλά.

Η σχέση του αγαπημένου ερμηνευτή με τα δυο παιδιά του – όπως άλλωστε και με τα τρία μικρότερα- είναι μοναδική και τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γιώργος με την Κατερίνα ανυπομονούν να “οργώσουν” την Ελλάδα και να διασκεδάσουν το κοινό με τις μουσικές και τα τραγούδια τους. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι-παλάτι που έχει χτίσει στα νότια προάστια.

Με αφορμή αυτή την κοινή καλοκαιρινή τους περιοδεία, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησαν στο περιοδικό Ηello! και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα για τη σχέση τους αλλά και τα προσωπικά άγχη και φιλοδοξίες τους.

Γιάννης Πλούταρχος

Από τα τρία μικρότερα παιδιά, δείχνει κάποιο να έχει επίσης κλήση στη μουσική;

Όλα τα παιδιά τραγουδούν γιατί έτσι είμαστε ως οικογένεια. Έτσι μεγαλώνουν. Δε ξέρω αν είναι ταλέντο ή οικογενειακό βίωμα. Είμαστε μια μουσική οικογένεια, είναι κάτι σαν κατεστημένο να τραγουδάμε οικογενειακώς και όλοι μαζί. Ωστόσο, για να γίνει κάποιος επαγγελματίας τραγουδιστής, απαιτούνται πολύς κόπος και ώριμη σκέψη.

Η Μαρία πώς και δεν έχει πιάσει μικρόφωνο;

Τα έκανε όλα αυτά στην αρχή της γνωριμίας μας. Είχε περάσει από τον χώρο, τα είχε ζήσει όλα για τρία χρόνια, αλλά επέλεξε σοφά να αφοσιωθεί στην οικογένεια. Αυτό της το αναγνωρίζω, είναι ένα από τα πολλά που θαυμάζω σε εκείνη. Την έχω πολύ ψηλά επειδή όλο αυτό που έχουμε χτίσει δε θα μπορούσε να γίνει μονόπλευρα, έπρεπε να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια και από τους δυο. Η Μαρία έχε παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στην οικογένειά μας, είναι η κολόνα όλων μας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Γιώργο και την Κατερίνα Κακοσαίου
Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Γιώργο και την Κατερίνα Κακοσαίου

Γιώργος Κακοσαίος

Σε μια τέτοια συνθήκη, πως διατηρούνται οι ισορροπίες μεταξύ επαγγελματισμού και οικογενειακής οικειότητας;

Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Από τη στιγμή που υπάρχει σεβασμός, οι ισορροπίες διατηρούνται πολύ εύκολα. Όλη η οικογένεια έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας και πιστεύω πως αυτό αποτυπώνεται πάνω στη σκηνή.

Ο πατέρας σου κουβαλά χρόνια εμπειρίας και μεγάλες επιτυχίες. Προβληματίστηκες έστω και στο ελάχιστο, αν σε μια συνεργασία σας καπελώσει άθελά του;

Καθόλου! Μιλάμε για τον Γιάννη Πλούταρχο. Δε θα τολμούσα ούτε να το σκεφτώ αυτό. Είναι τιμή μου να δουλεύω δίπλα σε έναν από τους καλύτερους, κατά τη γνώμη μου, ερμηνευτές που έχει δει αυτή η χώρα.

Ποιο είναι το ιδανικό σου Σαββατόβραδο;

Δουλειά και ύπνος μετά τη δουλειά. Γενικά δεν το έχω με τις εξόδους.

Κατερίνα Κακοσαίου

Πως ένιωσες την πρώτη φορά που βρέθηκες ζωντανά στη σκηνή;

Απαίσια. Δεν ήθελα να ανέβω ποτέ ξανά στη σκηνή. Ήταν όλα τόσο, μα τόσο λάθος. Είναι κάτι που λίγοι γνωρίζουν. Συνέβη όταν σπούδαζα στην Κύπρο. Εμφανίστηκα εντελώς μόνη μου – δε γνώριζα καν τους μουσικούς, στο μαγαζί τους γνώρισα – και δεν είχα ξανατραγουδήσει ποτέ με μουσικά όργανα, ηχεία, μικρόφωνα και κόσμο από κάτω.

Πέραν του ότι δεν ακουγόμουν γιατί από το άγχος μου δεν έβγαιναν οι νότες, είχα γυρίσει και την πλάτη μου στον κόσμο γιατί δεν άντεχα να τον κοιτάω, τόσο ντρεπόμουν. Ιδανικά θα ήθελα να μη θυμάμαι εκείνη την εμπειρία. Με είχε ρίξει ψυχολογικά και δεν ήθελα να ξανακούσω για ζωντανή εμφάνιση μπροστά σε κόσμο.

Μπορώ να σε ρωτήσω τι ισχύει σχετικά με όσα έχουν γραφτεί περί αρραβώνα σου;

Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αρραβωνιασμένη, δεν έχω αρραβωνιαστεί ποτέ, δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση και δε δημοσιοποιήθηκε ποτέ κάτι τέτοιο από δικό μου λογαριασμό στα social media. Ήταν ένα αστείο του τότε συντρόφου μου – με τον οποίο δεν είμαστε πλέον μαζί – προς τους φίλους του. Κάποιος που τον ακολουθούσε και μάλλον είχε σχέση με τον Τύπο, πήρε το στιγμιότυπο και ξαφνικά όλοι έγραφαν ότι αρραβωνιάστηκα. Ήταν μια πλάκα μεταξύ φίλων, δεν ισχύει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share