Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ώρες αγωνίας για τη Τζένη Μπότση: Μπήκε στο χειρουργείο η 4χρονη κορούλα της (photo)

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

8 Ιουνίου 2023 17:50
Ώρες αγωνίας για τη Τζένη Μπότση: Μπήκε στο χειρουργείο η 4χρονη κορούλα της (photo)
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ώρες αγωνίας περνά η Τζένη Μπότση, καθώς η 4χρονη κορούλα της αναγκάστηκε να μπει στο χειρουργείο, ενώ πριν λίγες μέρες και η ίδια η ηθοποιός χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Η γνωστή ηθοποιός, πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την μικρή της στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου υπεβλήθη σε κάποιο χειρουργείο, χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

«Χειρουργείο Αλίκης. Μας έχει πάει πολύ καλά, δεν έχω παράπονο. Αλλά είμαστε έτοιμες για ένα μοναδικό καλοκαίρι», έγραψε η Τζένη Μπότση κάτω από την φωτογραφία με την κόρη της.

Η κόρη της Τζένης Μπότση στο χειρουργείο
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζένη Μπότση

Παρεξηγήθηκε από τον χαρακτηρισμό η Τζένη Μπότση: «Δεν είμαι μανούλα...»

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν χθες βράδυ την Τζένη Μπότση σε δημόσια εμφάνισή της στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης. Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν δημοσιογράφοι την αποκάλεσαν «μανούλα».

Mην χάσετε επίσης το σαγηνευτικό τσιφτετέλι της Τζένης Μπότση

«Μανούλα δεν είμαι. Είμαι μαμά! Μανούλα δεν είμαι! Υπάρχει κάτι υποκοριστικό στο μανούλα. Δεν είμαι «νούλα» σε καμιά περίπτωση. Είμαι μάνα!» τόνισε κατηγορηματικά η Τζένη Μπότση.

Η αντίδρασή της ηθοποιού σχολιάστηκε έντονα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Μερικές φορές αυτά τα υποκοριστικά κρύβουν από πίσω κι άλλα πραγματάκια. Δεν είναι τόσο τρυφερά όσο ακούγονται. Είναι όπως χτυπάει η ερώτηση “Νιώθετε ενοχές όταν λείπετε από το σπίτι;”. Την καταλαβαίνω.

Η Τζένη Μπότση σε φωτογράφισή της

Εμένα δεν με νοιάζει να με λένε μανούλα» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είναι τρομερό, ποινικοποιούμε όλες τις λέξεις χωρίς λόγο. Ότι υποβιβάσαμε την Τζένη Μπότση επειδή την είπαμε καλή μανούλα» απάντησε ο Κώστας Τσουρός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share