Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου – Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Τρισευτυχισμένη η γνωστή ηθοποιός

8 Ιουνίου 2023 17:33
Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου – Αυτό είναι το φύλο του μωρού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς γέννησε το πρώτο της παιδάκι! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στο real.gr η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο χθες Τετάρτη 7/6 ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κοντά της ήταν πάρα πολλοί φίλοι και συνάδελφοι, αλλά και ο πατέρας του παιδιού, ο γνωστός σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, παρόλο που οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Πριν από μερικές ώρες η Μαρκέλλα Γιαννάτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τους φίλους της που την επισκέφτηκαν στο μαιευτήριο. Παράλληλα, αυτά ήταν τα συγκινητικά λόγια της Μαντώς Γαστεράτου για το δεύτερο παιδί της.

Μαρκέλλα Γιαννάτου γέννα

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μέχρι πριν από λίγες μέρες βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του ANT1 «Μάγισσα» που σκηνοθετεί ο Λευτέρης Χαρίτος και μόλις πάρει τον χρόνο που χρειάζεται για να είναι κοντά στη μοναχοκόρη της, θα επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς.

Λευτέρης Χαρίτος – Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Ο χωρισμός δεν ήταν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και συνέβη στην αρχή της εγκυμοσύνης»

Ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μαρκέλλα Γιαννάτου περίμεναν με ανυπομονησία να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ωστόσο κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα Real News, το οποίο ανέφερε πως ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και η ηθοποιός έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια σχέσης.

Η απόφαση να αποκτήσουν παιδί ήρθε από κοινού, ωστόσο ο χωρισμός τους ήταν ξαφνικός – σύμφωνα με την εφημερίδα – και όταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για το παρασκήνιο του φημολογούμενου χωρισμού του ζευγαριού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share