Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

«Βόμβα» από Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μακάρι να είχα τώρα σύζυγο τον Ανδρέα Φουστάνο...»

Η δήλωση που θα συζητηθεί και η ατάκα για τη Μιμή Ντενίση

8 Ιουνίου 2023 17:23
«Βόμβα» από Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μακάρι να είχα τώρα σύζυγο τον Ανδρέα Φουστάνο...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για όλους και για όλα στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1 και έριξε τη δική της «βόμβα». δηλώνοντας πως μακάρι να είχε τώρα για σύζυγο τον Ανδρέα Φουστάνο.

«Σφάλμα αυτό που έγινε με το Φεγγάρι, γιατί τα τραγούδια έχουν μόνο μία αποστολή και αυτό έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το Φεγγάρι έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δε νομίζω ότι έχει καμία θέση σε τίποτα αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω σε αυτό και αυτό ήταν το χειρότερο για μένα, γιατί το θεωρώ δικό μου τραγούδι στον βαθμό που είναι δικό μου τραγούδι», ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου για το Φεγγάρι.

Για τις πλαστικές που ακούγεται κατά καιρούς ότι της έχει κάνει ο Ανδρέας Φουστάνος, απαντά η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κιόλας και τότε ευτυχώς είχα και τον Αντρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως και η αλήθεια είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν να κάνω. Δηλαδή, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει, έχουμε ελευθέρας, μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

Για την παράσταση που θα έκανε με την Μιμή Ντενίση που δεν έγινε ποτέ, η Νατάσα Θεοδωρίδου εξηγεί: «Ήταν μια εντελώς λάθος συνεννόηση, ήταν όλα λάθος, οπότε θα πάρω εγώ όλη την ευθύνη επάνω μου και θα πω ότι κάτι δεν κατάλαβα καλά. Αλλά εγώ σπάνια κάνω λάθη».

Δείτε τη συνέντευξή της

Πολύ πριν τον Άνδρεα Φουστάνο: Αυτός ήταν ο άγνωστος πρώτος σύζυγος της Νατάσας Θεοδωρίδου - Με τι ασχολείται (photo)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα μέχρι το 1996. Μαζί του απέκτησε την πρώτη της κόρη, Χριστιάνα (Νοέμβριο 1994).

Η τραγουδίστρια συχνά κάνει αναφορές στην οικογένειά της, ενώ πριν από μόλις μερικές ημέρες έκανε μία ανάρτηση στην οποία είναι η ίδια με τις δυο της κόρες -Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάννα Φουστάνου από τον δεύτερό της γάμο με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο.

Μάλιστα πρόσφατα ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε στη Μύκονο, καθώς η κόρη του είχε τα εγκαίνια της πρώτης της καλλιτεχνικής έκθεσης και ανέφερε στις κάμερες για τη γνωστή τραγουδίστρια: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που ξαναείδα την Νατάσα»

Τάκης Μπέτας κόρη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share