Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Καταστροφή για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο: Στο σφυρί το σπίτι του επιχειρηματία στη Γλυφάδα – Πόσο κοστολογείται η αξία του

«Δεν έχω κανένα εισόδημα, ούτε σύνταξη δεν έχω βγάλει»

8 Ιουνίου 2023 17:15
Καταστροφή για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο: Στο σφυρί το σπίτι του επιχειρηματία στη Γλυφάδα – Πόσο κοστολογείται η αξία του
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες περνά ο επιχειρηματίας, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, καθώς η οικονομική καταστροφή που βιώνει τον έκανε να βγάλει στο σφυρί το σπίτι του στη Γλυφάδα. Πόσο κοστολογείται η αξία του; Με την ευκαιρία, αυτά ήταν τα μυθικά νυχτοκάματα που έδινε στους τραγουδιστές.

Το εν λόγω σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα και το ποσό οφειλής για το οποίο επεβλήθη η κατάσχεση είναι 200.000 ευρώ ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στα 2.261.000 ευρώ. Το “παλάτι” του επιχειρηματία που άλλαξε τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, είναι χτισμένο σε ένα οικόπεδο περίπου ενός στρέμματος και η έκτασή του είναι πάνω από 500τμ. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και δυο ορόφους ενώ στον πίσω ακάλυπτο χώρο βρίσκεται μια τεράστια πισίνα.

Το T-Live και η Πόπη Παπαδοπούλου βρέθηκε μαζί με τον επιχειρηματία στο σπίτι που σε λίγους μήνες κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, την περασμένη Παρασκευή, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα καθώς συνελήφθη για μια οφειλή. Η σύλληψή του κράτησε μόλις μερικές ώρες αφού οι αρχές διαπίστωσαν ότι η οφειλή αυτή είχε τακτοποιηθεί.

«Δεν είμαι μπαταχτσής, δεν στην κατηγορία αυτών που με λαμογιές παίρνουν τα λεφτά από το κράτος, κάνουν μαϊμού εταιρείες και τα βγάζουν στο εξωτερικό… Το μαγαζί στο Κολωνάκι μου το πήραν κοψοχρονιά. Στοίχιζε κανονικά 4 εκ. και το πήραν λιγότερο από 1 εκ. Από αυτά, το 35% παίρνει η τράπεζα, το Δημόσιο, το υπόλοιπο πάει στα κοράκια… Το σπίτι μου το πουλάω πολλά χρόνια.

Το δικό μου επάγγελμα δεν υπάρχει, υπάρχουν κάποια μαγαζιά που θα καταστραφούν κι αυτά. Η δική μου δουλειά χάθηκε από το 2008-2010 που μπήκαμε στα μνημόνια… Προσπάθησα να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου, τους συνεργάτες μου… Αυτά τα λεφτά που μου ζητάνε τώρα, είναι πανωτόκια. Αν είχα πάρει 1εκ. τα 800.000 τα έχω δώσει και χρωστάω τα τριπλάσια από αυτά που πήρα…» ανέφερε στο T-Live ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Εγώ θέλω να πουλήσω αυτό το σπίτι, δε θέλω να βγάλω δραχμή, θέλω να ξεχρεωθώ… Δουλεύω από 12 χρονών παιδάκι, έφτιαξα ένα σπίτι, πήρα και δυο σπίτια για τα παιδιά μου στην Αγγλία, τα πούλησα κι αυτά… Δεν έχω κανένα εισόδημα, ούτε σύνταξη δεν έχω βγάλει. Δεν ήρθα όμως για να κλαφτώ» πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share