Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Καρφί» από τον Νίκο Μουτσινά: «Ανανεώσανε και ήδη δείχνουν το νέο πρόσωπο» - Η σπόντα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Η αναφορά στο ζευγάρι του Breakfast@Star

7 Ιουνίου 2023 18:23
«Καρφί» από τον Νίκο Μουτσινά: «Ανανεώσανε και ήδη δείχνουν το νέο πρόσωπο» - Η σπόντα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου
Από Ανθή Κουρεντζή

Σε προσωπικές τους αποκαλύψεις για τις έντονες στιγμές της καθημερινότητάς τους πέρασαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στον αέρα του Breakfast@Star. Με την ευκαιρία, δείτε το πρόσφατο on air καβγαδάκι τους.

Το σχετικό απόσπασμα πρόβαλλε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι σχολιάζοντας το ζευγάρι της πρωινής ζώνης του Star λίγες μέρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Είδες; Ανανεώσανε και ήδη δείχνουν το νέο πρόσωπο. Θα είναι λίγο πιο reality για τη ζωή τους και κωμικό. Stand up. Να τα stand up! Μπράβο στα παιδιά, μπράβο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, οι οποίοι πρόσφατα ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με το Star.

Αυτό είναι το δώρο του Ετεοκλή Παύλου για τη γιορτή της Ελένης Χατζίδου

Οι εκλογές και η συμμετοχή του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό της Euroleague, μπορεί να έκλεψαν εφέτος τα «φώτα» από τους Κωνσταντίνους και τις Ελένες, που γιόρταζαν χθες, δεν τους στέρησαν όμως τα δώρα. Ανάμεσα σε αυτά που έλαβε η Ελένη Χατζίδου για την ονομαστική της εορτή ήταν και λίγη …τύχη από τον σύζυγό της. Ο Ετεοκλής Παύλου πήρε πολλά δώρα στο κορίτσι του, όπως αποκάλυψε στους ινσταγκραμικούς φίλους του, αλλά και έναν λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά», από τον οποίο θα μπορούσε να επωφεληθεί και ο ίδιος, μιας και το παιχνίδι μοιράζει κέρδη έως 10.000 ευρώ.

Δείτε το στόρι που ανέβασε στο Instagram:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share