Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Η τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη: Από το ορφανοτροφείο και τον «πόλεμο» που δέχθηκε, στα κουσούρια που του άφησε το εμβόλιο του κορωνοϊου (video)

Όσα είχε αποκαλύψει για την πολυτάραχη ζωή του, 3 μήνες πριν πεθάνει

6 Ιουνίου 2023 21:15
Η τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη: Από το ορφανοτροφείο και τον «πόλεμο» που δέχθηκε, στα κουσούρια που του άφησε το εμβόλιο του κορωνοϊου (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το απόγευμα της Τρίτης (6/6) έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης μετά τη μάχη που έδωσε για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Όπως αναφέρθηκε, ο τραγουδιστής κατέληξε από καρδιακή ανακοπή μετά πνευμονικό οίδημα. Μέσα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο Φλωρινιώτης στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είχε μιλήσει για την υγεία του.

Πριν από περίπου 3 μήνες ο εκλιπών φαινόταν κουρασμένος, καθώς δυσκολευόταν στην ομιλία και στις ανάσες του, με τον ίδιο να επιρρίπτει τις ευθύνες στο τρίτο εμβόλιο του κορωνοϊού, που είχε κάνει.

Η τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Δεν έχω παράπονο πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί και στα ορφανοτροφεία και εδώ και εκεί, αλλά κατάφερα στη δουλειά μου, 62 χρόνια να γίνω μια διαχρονική αξία και όχι μόνο! Ζω μαζί με τη γυναίκα μου τη Μάχη και καλά, που έγινε αυτό, γιατί τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου και έχω τη Μάχη και τα παιδιά, καλύτερα είμαι το παλεύω.

Δυστυχώς μου έτυχε, έκανα το τρίτο το εμβόλιο και μετά...από εκεί και μετά είμαι με οξυγόνο ακόμη, αλλά δεν το βάζω κάτω ακόμη, αυτό που κάνω το κάνω με τόση αγάπη», είπε ο Γιάννης Φλωριώτης.

Δραματικές στιγμές για την Μπάγια Αντωνοπούλου: «Μη κάνετε σχέδια! Ξεκίνησα να ονειρεύομαι και...» (photo)

Δύσκολες ψυχικά και σωματικά στιγμές περνάει η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία μέσα από ένα μηνυμά της στο twitter ενημέρωσε τους διαδικτυακούς και όχι μόνο φίλους της ότι περνάει κορωνοϊό και τα σχέδιά της άλλαξαν άρδην!

Ενώ, για τη Μαρία Αναστασοπούλου, που φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, κλήθηκε να απαντήσει η Μπάγια Αντωνοπούλου και έσπασε τη σιωπή της με μια επίμαχη ατάκα που θα συζητηθεί.

«Μη κάνετε σχέδια! Ξεκίνησα να ονειρεύομαι και...» - Το μήνυμα της Μπάγιας Αντωνοπούλου

«Μη κάνετε σχέδια παιδιά, εγώ ξεκίνησα να ονειρεύομαι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε κάποιο νησί, τα πλάνα άλλαξαν και έμεινα Αθήνα για εργασία (και χαρά) και τελικά κατέληξα με θετικό τεστ Covid στην απομόνωση. Εσείς, καλά;»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share