Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Κωστή Ραπτόπουλο για Γιώργο Γεωργίου: «O θάνατος του γιου του μεγάλωσε...»

Τι εξομολογήθηκε;

6 Ιουνίου 2023 12:06
«Βόμβα» από Κωστή Ραπτόπουλο για Γιώργο Γεωργίου: «O θάνατος του γιου του μεγάλωσε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε χθες 5/6 από τη ζωή ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Κωστής Ραπτόπουλος ο οποίος υπήρξε για αρκετά χρόνια φίλος του, ρίχνοντας «βόμβα» για το γιο του 71χρονου δημοσιογράφου.

«Νιώθω ότι είμαι σε μια παιδική χαρά και σιγά σιγά τα παιδάκια φεύγουν και μένω μόνος μου… Ένα από αυτά τα ζωηρά παιδάκια ήταν ο Γιώργος Γεωργίου, μας έφυγε ο Αλέφαντος πριν τρία χρόνια. Νιώθω ότι έμεινα μόνος μου. Η γνωριμία μου με τον Γιώργο ξεκίνησε από μια παρεξήγηση, δουλεύαμε στο Τηλεάστυ τότε και είχε πει ο Καρατζαφέρης στον Γεωργίου, “πάρε και αυτόν τον 30χρονο, είναι καλός”.

Κωστής Ραπτόπουλος και Γιώργος Γεωργίου
Κωστής Ραπτόπουλος και Γιώργος Γεωργίου

Ο Γιώργος δε με είδε με καλό μάτι και είχαμε παρεξηγηθεί τότε, μετά όμως αναπτύξαμε μια καλή φιλία που κράτησε μέχρι το τέλος. Ο Γιώργος είχε μια έμφυτη μελαγχολία που τη συνδύαζε με έναν κυνισμό… Ήταν μελαγχολικός και πριν τον θάνατο του γιου του. Ο θάνατος του γιου του μεγάλωσε αυτή τη μελαγχολία.

Έδειχνε ότι δε φοβάται. Το μόνο που φοβόταν ήταν οι εκκρεμότητες που μπορούσε να αφήσει στη ζωή για την κόρη του Σταυρούλα. Τέσσερις μήνες πριν μιλήσαμε τελευταία φορά, ένιωθε, χωρίς να είναι άρρωστος – αν ήταν δε το ήξερα – ότι μπορεί να φύγει χωρίς να έχει εκκρεμότητες για την κόρη του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωστής Ραπτόπουλος.

Γιώργος Γεωργίου: Αυτή είναι η αιτία θανάτου!

«Έφυγε» σε ηλικία 71 ετών ο δημοσιογράφοςΓιώργος Γεωργίου. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος είχε χάσει τον γιο του, το 2017 λόγω της σπάνιας ασθένειας που ονομάζεται «Αταξία Φρίντριχ», σε ηλικία 35 ετών, όπου μέσα απο συνέντευξή του μας είχε συγκλονίσει.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σοβαρά στον Άγιο Σάββα, καθώς έδινε μάχη με τον καρκίνο. Στις 26/11/2018 ο γνωστός δημοσιογράφος είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share