Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Αυτός είναι ο γιος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από τον πρώτο του γάμο (photo)

Η σπάνια φωτογραφία

6 Ιουνίου 2023 09:53
Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Αυτός είναι ο γιος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από τον πρώτο του γάμο (photo)
(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εκτός από δύο κόρες με την Κιμ Κίλιαν έχει και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, του οποίου φωτογραφία βγήκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1954 και είναι γιος του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλόπουλου, υποστράτηγου της Χωροφυλακής με καταγωγή από το Λεόντιο Αχαΐας, και της Ευγενίας. Πρώτος του ξάδερφος είναι ο δημοσιογράφος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Φοίτησε για τρία χρόνια στην Ιατρική Σχολή της Μπολόνια της Ιταλίας, για δύο χρόνια πολιτικές επιστήμες στο ίδιο πανεπιστήμιο και στη συνέχεια με μετεγγραφή για δύο χρόνια στη Νομική Σχολή Αθηνών, σπουδές που δεν ολοκλήρωσε. Κηρύχθηκε κατ’ επανάληψη ανυπότακτος, γιατί απέφευγε να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και έγινε γνωστός μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» στους τηλεοπτικούς σταθμούς Tempo, Star, ΑΝΤ1, Alpha, Alter και Epsilon. Παράλληλα με την τηλεοπτική και εκδοτική του δράση, πραγματοποιεί ραδιοφωνικές εκπομπές ενώ διατηρεί και τον ενημερωτικό ιστότοπο «Zougla.gr».

Πρόκειται για μία φωτογραφία από την εποχή που ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος εξέτιε τη στρατιωτική του θητεία στο πεζικό της Τρίπολης.

Δείτε τη μοναδική φωτογραφία του:

Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος
Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος

Βγαλμένη από παραμύθι: Αυτή είναι η πανέμορφη βίλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (photo)

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, έχοντας μια μακρόχρονη πορεία στη δημοσιογραφία, κατάφερε να αποκτήσει μια πανέμορφη βίλα, η οποία μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει κατακτήσει τη γαλήνη και την ευτυχία στην προσωπική του ζωή, όπου είναι παντρεμένος με την Κιμ Κίλιαν και μαζί έχουν δύο υπέροχα κορίτσια.

Το ζευγάρι που μένει στην Εκάλη έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και η ευτυχία του ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των παιδιών του, Σιένα και Σάντι.

Η βίλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share