Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Sky Express: Το Twitter «δικάζει» τη Ζέτα Μακρυπούλια - «Αυτή η γ@μημενη ελληνική μειοψηφία, ο κάθε ανθυποτίποτας βλαχοσελέμπριτι...»

Άγριο κράξιμο στην παρουσιάστρια

6 Ιουνίου 2023 09:37
Sky Express: Το Twitter «δικάζει» τη Ζέτα Μακρυπούλια - «Αυτή η γ@μημενη ελληνική μειοψηφία, ο κάθε ανθυποτίποτας βλαχοσελέμπριτι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Twitter «δικάζει» τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά τη διαμάχη της με τη Sky Express. «O κάθε ανθυποτίποτας βλαχοσελέμπριτι» είναι ένας από τους σκληρά χαρακτηρισμούς που της δόθηκε.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram, περιγράφει την δυσάρεστη εμπειρία της. Όπως λέει, βρισκόταν στην ώρα της στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, λίγο πριν την επιβίβαση και πριν περιμένει για το check in, επισκέφθηκε τη τουαλέτα. Γυρνώντας αφού αντίκρισε ότι δεν υπάρχει ουρά, θέλησε να ρωτήσει εργαζόμενες για το τι συνέβη.

Όπως η ίδια υποστηρίζει, της εξήγησαν ότι οι επιβάτες έχουν μπει στο αεροπλάνο και ότι καθυστέρησε 3 λεπτά.

Η αντίδραση πάντως της παρουσιάστριας προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα περισσότερα σχόλια επικρίνουν τη στάση της ηθοποιού, λέγοντας ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνει διευκόλυνση εφόσον δεν τήρησε τους κανόνες.

Σε σχέση με το επιχείρημα της κ. Μακρυπούλια ότι δεν υπήρξε αναγγελία για αναχώρηση της πτήσης επισημαίνεται εδώ ότι το αεροδρόμιο της Αθήνας έχει υιοθετήσει την πρακτική να μην προβαίνει σε αναγγελίες αφίξεων και αναχωρήσεων πτήσεων (silent airport).

Επισημαίνεται ότι με βάση τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, όπως αναγράφεται σε σχετικές ερωταπαντήσεις από πλευράς της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τα δικαιώματα επιβατών αεροπορικών μεταφορών ο επιβάτης «θα πρέπει να συμμορφώνεται με την απαίτηση να βρίσκεται στο σημείο ελέγχου των εισιτηρίων εντός του καθορισμένου χρόνου» εξ’ ού και δεν προκύπτουν κάποια δικαιώματα αν δεν μπορέσει να επιβιβαστεί. Επιπλέον και στις διαδικασίες ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου της Αθήνας, στην επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνή Αερολιμένα αναφέρεται ότι «η καθυστερημένη άφιξη στην πύλη αναχώρησης μπορεί να οδηγήσει σε άρνηση επιβίβασης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share