Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλω να σας πω ότι ένα μεγάλο τάμα που είχα...»

Τι εξομολογήθηκε;

6 Ιουνίου 2023 09:06
«Βόμβα» από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλω να σας πω ότι ένα μεγάλο τάμα που είχα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Σύμη βρέθηκε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τον σύζυγό της και τα παιδιά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία επέλεξε το συγκεκριμένο νησί προκειμένου να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε κάνει και έριξε τη δική της «βόμβα».

«Θέλω να σας πω ότι ένα μεγάλο τάμα που είχα το εκπλήρωσα. Εδώ με βλέπετε με τον άντρα μου και τα παιδάκια μου, πήγαμε στη Μονή του Ταξιάρχη του Πανορμίτη, ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και η αλήθεια είναι ότι όταν αποφασίσαμε να το κάνουμε, ένιωθα ότι μου στέλνει σημάδια και η αγαλλίαση όταν πήγα ήταν μεγάλη» αποκάλυψε σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε και μια τυχαία συνάντηση που είχε κατά την επιστροφή της από το νησί. Με την ευκαιρία, δείτε γιατί ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

«Χθες λοιπόν, ενώ είμαι στο καταμαράν και γυρνάω από τη Σύμη στη Ρόδο για να πάρουμε το αεροπλάνο, πιάνω την κουβέντα με μια πολύ ωραία κυρία, και μου λέει “ξέρεις ποια είμαι;”

Ήταν η Ελληνίδα μάνα με το “φάε το μουσακά” στο βίντεο με έναν τύπο με το ποδήλατο που ακουγόταν η μαμά του. Η κυρία Κατερίνα είναι κτηνίατρος, ο σύζυγός της είναι ο παιδοχειρουργός της Ρόδου. Είναι μια πολύ σοβαρή κυρία, ο γιος της είναι σπουδαγμένος, οδοντίατρος και τον είχε έγνοια γιατί όλη αυτή την ιστορία την έκανε για να συγκινήσει τον κόσμο για τον παιδικό διαβήτη.

Ανέβηκε αυτή την ανηφόρα 20 φορές και τον έβλεπε που έτρωγε όλο μπάρες και αποφάσισε να του μαγειρέψει…. Με πολύ χιούμορ η κυρία Κατερίνα, έχει τρία αγόρια, οι δυο γιατροί και ο άλλος σπουδάζει ακόμα» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

Εκτός εαυτού η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε στη θέση του το Δήμο Βερύκιο - «Μπορώ κι εγώ να φωνάξω και να γίνουμε εδώ μπουρλότο»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα του Happy Day, πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον σύνδεση με το στούντιο του Δήμου Βερύκιου. Ωστόσο η ίδια βγήκε εκτός εαυτού και προσπάθησε να βάλει στη θέση του το δημοσιογράφο, τονίζοντας του πως μπορεί και εκείνη να φωνάξει και να γίνουν μπουρλότο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, στην προσπάθεια του να εξηγήσει γιατί είχαν τόσο μεγάλη διαφορά στις εκλογές η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, διακόπηκε πολλές φορές από την παρέα της εκπομπής. Όταν, λοιπόν, τον διέκοψε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τότε οι τόνοι ανέβηκαν περαιτέρω. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά την κόρη του Δήμου Βερύκιου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δήμος Βερύκιος

«Με αφήνετε εν τάχει να πω την άποψή μου ή δεν με αφήνετε; Να ολοκληρώσω και μετά να μου πείτε», είπε εκνευρισμένος ο Δήμος Βερύκιος. Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε σε ακόμα υψηλότερους τόνους.

«Καταρχήν ηρέμησε, μην ανεβάζεις τους τόνους γιατί μπορώ κι εγώ να φωνάξω και να γίνουμε εδώ μπουρλότο!», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share