Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Λύγισε» on air η Σοφία Αλιμπέρτη - «Θέλω να βάλω τα κλάμτα...» (video)

Το περιστατικό που την συγκίνησε

5 Ιουνίου 2023 18:12
«Λύγισε» on air η Σοφία Αλιμπέρτη - «Θέλω να βάλω τα κλάμτα...» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Μια νέα ιστορία ακούστηκε τη Δευτέρα 5/6 μέσα από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη ''Είμαστε μαζί'' στον ΑΝΤ1 καθώς μέσα από την καλεσμένη της, την Αφροδίτη θίχτηκε το ζήτημα των κρίσεων πανικού. Με την ευκαιρία, δείτε την σύντροφο του μεγάλου γιού της παρουσιάστριας.

Η κοπέλα μίλησε ανοιχτά για το πως η ίδια βίωσε τις συγκεκριμένες κρίσεις και στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξέφρασε τη συμπαράστασή της, καθώς όπως είπε το έχει περάσει και η ίδια και μάλιστα τα παιδιά της.

Η συναισθηματική φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη για τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έβαλε τα κλάματα εξομολογούμενη από τη μεριά της, πως ο μικρός της γιος, Good Job Nicky είναι ακόμη αντιμέτωπος με αυτές.

Η on air συγκίνηση της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ''Είμαστε μαζί''

«Αφροδίτη θέλω να σε αγκαλιάσω πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω, δεν μπορείς να φανταστείς! Πέρασα και εγώ, πέρασαν και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα, πω πω με έχεις συγκινήσει πάρα πολύ, μου έχεις ξυπνήσει μνήμες. Αντιλαμβάνομαι από το βιντεάκι, που είδαμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά...», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Συνάντηση «μεγατόνων» για τη Σοφία Αλιμπέρτη: Ξανά μαζί με τον Θανάση Πάτρα μετά από 17 χρόνια!

Μια συνάντηση «μεγατόνων» επιφύλασσε για τη Σοφία Αλιμπέρτη η σημερινή μέρα. 17 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που η παρουσιάστρια και ο Θανάσης Πάτρας ένωσαν τις δυνάμεις τους στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό και σήμερα βρέθηκαν ξανά μαζί.

Ήταν στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον Alpha με τίτλο «Αυτό μας έλειπε», όπου για δύο χρόνια (2004-2006) οι δύο παρουσιαστές συνεργάστηκαν με επιτυχία. Με την ευκαιρία, δείτε το επικό σκηνικό με τον Κωνσταντίνο Δέδε στην εκπομπή.

Στη συνέχεια, οι δρόμοι τους χώρισαν, με τη Σοφία Αλιμπέρτη να αναλαμβάνει – στην ίδια ζώνη – την εκπομπή «Καλομελέτα κι έρχεται» στον ΑΝΤ1 και τον Θανάση Πάτρα να παίρνει το τιμόνι στην εκπομπή του Alpha.

Οι δύο παρουσιαστές βρέθηκαν ξανά μετά από 17 χρόνια στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» το απόγευμα της Τετάρτης, όπου μοιράστηκαν τις αναμνήσεις από τη συνεργασία τους.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί θα έρθει ένας φίλος μου. Όταν ξεκίνησα το «Αυτό μας έλειπε», στην πρώτη εκπομπή πήγαμε σε ένα χωριό στους Πομάκους. Μου έδωσαν ένα μικρόφωνο και μου είπαν: κάνε συνέντευξη. Μου κόπηκαν τα χέρια, τα πόδια, έτρεμα. Έλεγα: πώς το κάνουν αυτό;», αφηγήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη λίγο πριν υποδεχθεί τον καλεσμένο της.

«Και ήρθε ο Θανάσης και λέει: κάτσε να σου δείξω. Μου χάρισε ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι είμαι σε καλά χέρια. Και όλα πήγαν καλά. Σήμερα είμαι χαρούμενη που φιλοξενώ τον Θανάση Πάτρα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια στο εισαγωγικό της βίντεο.

«Χρόνια και ζαμάνια! Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τα χρόνια περνάνε πάρα πολύ ωραία. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και μου έλειψες. Σου εύχομαι καλή επιτυχία», είπε ο Θανάσης Πάτρας μπαίνοντας στο πλατό.

Στη συνέχεια, η Σοφία Αλιμπέρτη εξομολογήθηκε πως έχει τρακ για αυτή τη συνάντηση και λίγο πριν ο Θανάσης Πάτρας της αφηγηθεί το πρόβλημα υγείας – που ήταν και ο λόγος που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή – οι δυο παρουσιαστές είπαν τα νέα τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share