Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Όταν ο Στηβ Κακέτσης μπήκε φυλακή...» - Αποκάλυψη «βόμβα» για τον επειχειρηματία λίγο μετά τον θάνατό του

«Ήταν σαν να έκοψαν τα φτερά από έναν αετό...»

5 Ιουνίου 2023 16:54
«Όταν ο Στηβ Κακέτσης μπήκε φυλακή...» - Αποκάλυψη «βόμβα» για τον επειχειρηματία λίγο μετά τον θάνατό του
Από Ανθή Κουρεντζή

Για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 ο Λευτέρης Πανταζής, σημειώνοντας ότι τον τελευταίο καιρό δεν ήθελε να έχει πολλές επαφές με τους ανθρώπους.

«Και ο Στηβ μου στάθηκε κι εγώ του στάθηκα στις δύσκολες στιγμές. Όταν ο Στηβ μπήκε στη φυλακή, θα το πω και δεν πειράζει, εγώ δούλευα 30 μέρες χωρίς να πληρώνομαι. Για ένα μήνα, μέχρι να καθαρίσει το θέμα του με τη φυλακή, δεν πήρα ούτε μία δεκάρα. Δούλεψα χωρίς να πληρωθώ, του στάθηκα και δεν το ξέχασε ποτέ. Πάντα ο Στηβ με προστάτευε. Η Νεράιδα ήταν ένα θρυλικό μαγαζί και αυτός ήταν ένας πολεμιστής, υπερήφανος.

Άμα του ζητούσες βοήθεια, την άλλη μέρα την είχες. Τον έπαιρνα τηλέφωνο, δεν ήθελε να δει κανέναν σε αυτή την κατάσταση που βρισκόταν. Ήταν σαν να έκοψαν τα φτερά από έναν αετό. Δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, λες και ήθελε να πεθάνει. Δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο, αλλά με τους φίλους του και τα ξαδέρφια του μιλούσα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και συνέχισε:

«Αγαπήσαμε και οι δύο την Άντζελα Δημητρίου. Ποτέ δεν είχαμε συζητήσει με τον Στηβ για τις σχέσεις μας με την Άντζελα, αυτά είναι παιχνίδια της καρδιάς».

Συγκλονίζει η Ναταλία Γερμανού για τον Στηβ Κακέτση - «Μίλησα με την Κατιάνα Μπαλανίκα και...»

Για τον θάνατο του επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της “Καλύτερα δε γίνεται”. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το τι της είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον θάνατο του πρώην συζύγου της.

«Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών. Πολύ ταλαιπωρημένος τον τελευταίο καιρό από την υγεία μου. Πολύ ταλαιπωρημένος. Είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από καιρό, μετά ένα δεύτερο» δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Για να συνεχίσει, λέγοντας πως: «Μιλούσα στο τηλέφωνο με την Κατιάνα Μπαλανίκα και μου είπε, επειδή πραγματικά τον αγαπούσε ουσιαστικά και όταν αγαπάμε ουσιαστικά δεν σκεφτόμαστε και εγωιστικά όπως καταλαβαίνετε, “να σου πω κάτι, ξεκουράστηκε. Απαλλάχτηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο. Γιατί υπέφερε πάρα πολύ“. Ήταν ένας άνθρωπος που έζησε την νύχτα και τον αποκαλούσαν κιόλας άρχοντα της νύχτας την δεκαετία του ’60, του ’70 και του ’80 μέσα από την “Νεράιδα”, που ήταν το μαγαζί του».

«Το 2013 τον είχα φιλοξενήσει στο late night που έκανα στον ΑΝΤ1, το “Η Γερμανού ξανάρχεται” και μου μίλησε για τους δύσκολους μήνες που πέρασε στη φυλακή. Πέρασε ένα διάστημα λίγων μηνών στη φυλακή και όταν αθωώθηκε, γιατί βγήκε απαλλαχτική η απόφαση, βγήκε αλλά παρόλα αυτά αυτό έμεινε ένα αγκάθι στην ψυχή του» είπε στο τέλος η Ναταλία Γερμανού, προλογίζοντας το βίντεο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share