Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Λάβρα» η Φαίη Σκορδά: «Δείχνει μη σεβασμό όταν...» - Τα «καρφιά» της παρουσιάστριας

Τι την έκανε έξαλλη;

5 Ιουνίου 2023 15:40
«Λάβρα» η Φαίη Σκορδά: «Δείχνει μη σεβασμό όταν...»  - Τα «καρφιά» της παρουσιάστριας
Από Ανθή Κουρεντζή

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Μας» σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, με τη Φαίη Σκορδά να κάνει στη συνέχεια το δικό της ξεχωριστό σχόλιο με νόημα. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση της Σίσσυς Χρηστίδου για το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά.

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση, εδώ και έναν μήνα δεν έχει αλλάξει τίποτα, τα ίδια λέμε. Δεν είμαι αρνητικός στο να παραμείνω, αλλά αν δεν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο να σου πει “έλα να δούμε τι θα κάνουμε”. Μακάρι να χτυπήσει αυτό το τηλέφωνο αλλά είμαστε επαγγελματίες και διαθέσιμοι στο να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Φυσικά και είμαι διατεθειμένος να παραμείνω, απλά να μας πάρουν. Αν είναι να μας πάρουν στις 10 Ιουλίου, sorry κι εγώ θα κολυμπάω κάπου», είπε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Όταν λήγουν συμβόλαια, μπορεί και όχι όταν λήγουν, όταν περνάς στην επόμενη σεζόν, για μένα δείχνει μη σεβασμό όταν αφήνεις τα πράγματα να έρχονται τελευταία στιγμή. Έχω ζήσει βέβαια να μην γίνεται αλλιώς, δηλαδή να περιμένουν να κάνουν κάποιες αλλαγές, αλλά δεν είναι ωραίο όταν τα πράγματα τα αφήνουμε τελευταία στιγμή. Γιατί μέσα σε μια εκπομπή δεν είναι μόνο η Ελένη Τσολάκη, είναι κι άλλοι 100 άνθρωποι που δουλεύουν και θέλουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους» σχολίασε με νόημα η Φαίη Σκορδά.

Έσκασε η «βόμβα» για την Φαίη Σκορδά - Οριστική απόφαση για το μέλλον της στον ΣΚΑΙ

Αλλαγή ώρας αλλά και τίτλου για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, καθώς το κανάλι οριστικοποιεί τον σχεδιασμό του προγράμματός του για τη νέα σεζόν. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη.

Μετά από εννέα μήνες δοκιμής και ενώ το σενάριο αυτό συζητείται στο Φάληρο ήδη πριν από τα Χριστούγεννα, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε οριστικά να μετακινήσει τη νέα σεζόν την εκπομπή «Πρωινό μας» από τη ζώνη 9:40 με 12:00 στο αμέσως επόμενο δίωρο, στη ζώνη 12:00-14:00. Με βάση τον ίδιο σχεδιασμό, οι «Αταίριαστοι» με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο θα επανέλθουν στην αρχική τους θέση στη ζώνη 10:00-12:00, κάνοντας «τράμπα» με την εκπομπή της Φ. Σκορδά.

Το κανάλι του Φαλήρου πειραματίστηκε για πρώτη φορά φέτος με την είσοδο ψυχαγωγίας στην καρδιά της πρωινής ζώνης, «σπάζοντας» έναν άρρητο κανόνα, που υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια και από την έναρξη της λειτουργίας του, ότι στον ΣΚΑΪ η ενημέρωση συνεχίζεται σερί έως τις 12 το μεσημέρι και η ψυχαγωγία έπεται. Λόγω του σφοδρού ανταγωνισμού, το κανάλι κάνει τώρα αναστροφή και αποφασίζει να επαναφέρει το πρόγραμμα στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τι θα γίνει, όμως, με το συμβόλαιο της Φ. Σκορδά, που αναφέρει ρητά τις τρέχουσες ώρες μετάδοσης;

Έσκασε η «βόμβα» για την Φαίη Σκορδά - Οριστική απόφαση για το μέλλον της στον ΣΚΑΙ

Οι επαφές των ιθυνόντων του ΣΚΑΪ με την παρουσιάστρια πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες, με στόχο να προσπεραστεί μέσω συνεννόησης ο σκόπελος του εν λόγω όρου για τις ώρες μετάδοσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, στο συμβόλαιο αναφέρεται ότι η εκπομπή της Φ. Σκορδά μεταδίδεται στη ζώνη 10:00 με 13:00, καλύπτοντας δηλαδή την πρώτη ώρα από τη νέα ζώνη μετάδοσης. Αυτό που θα ζητηθεί είναι να υπάρξει μικρή τροποποίηση του συμβολαίου κατά μία ώρα και να οριστεί ότι ο χρόνος μετάδοσης της εκπομπής θα είναι μέσα στη ζώνη 10:00 με 14:00.

Με βάση την αλλαγή αυτή, εξετάζεται σοβαρά και η αλλαγή του τίτλου της εκπομπής «Πρωινό μας», η οποία πια πάει για… μεσημέρι. Αναμένεται, επίσης, να συζητηθεί εκ νέου το περιεχόμενο της εκπομπής, το αν θα έχει αμιγώς ψυχαγωγικό ή και κοινωνικό περιεχόμενο, καθώς η Φ. Σκορδά θα βρεθεί φέτος για πρώτη φορά στη ζώνη 12:00-14:00 και «απέναντι» από τη μέντορά της Ζήνα Κουτσελίνη. Παράλληλα, ο ΣΚΑΪ προχωρά στο στήσιμο του υπόλοιπου προγράμματος, καθώς μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, που αναλαμβάνει ήδη από τη Δευτέρα η Λένα Φλυτζάνη μετά την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου, θα ακολουθεί στη ζώνη του Νίκου Μουτσινά το «My style rocks». Ως εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share