Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

«Έχασα το μωράκι μου στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης» - "Ραγίζει" καρδιές η ηθοποιός Έλενα Τοπαλίδου (Video)

«Ήταν μία κύηση που δεν πέτυχε. Ήταν έντονο γιατί ήταν και στα γενέθλια του γιου...»

5 Ιουνίου 2023 12:34
«Έχασα το μωράκι μου στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Έλενα Τοπαλίδου στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για την απώλεια του παιδιού της αλλά και για τον σύντροφό της, Νίκο Κούρη.

«Τα πρωινά ξυπνάω και κάνω μπαλέτο και γυμναστική στο σαλόνι και στην κουζίνα. Κάνω μία ώρα μπαλέτο» δήλωσε, αρχικά, η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Ο Νίκος Κουρής είχε ζητήσει βοήθεια για την παρουσίαση από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ως παρουσιαστής το κάνει πολύ ωραία ο Νίκος, τσαχπίνικα. Ο Νίκος Κουρής μου είχε δώσει ένα δαχτυλίδι κάποια στιγμή, αλλά δεν παντρευτήκαμε».

Διαβάστε επίσης: «Δεν θέλω να ανησυχεί κανείς σας για µένα»: Η συγκλονιστική τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει η Νόνικα Γαληνέα

«Έχασα το μωράκι μου στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δύο μεγάλες απώλειες που της στοίχισαν. «Έχασα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης το παιδί, ήταν μία κύηση που δεν πέτυχε. Ήταν έντονο γιατί ήταν και στα γενέθλια του γιου μας. Και οι δυο είμαστε με τον τρόπο μας πολύ δεμένοι με τον γιο μας. Περνάω ένα μεγάλο πένθος, γιατί έχασα τον μπαμπά μου, κολυμπώντας, κάναμε καύση, τον έχουμε στο σπίτι» σημείωσε η Έλενα Τοπαλίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share