Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

«Ήταν τέταρτο, πέμπτο όνομα. Την πήρα...» - Σούσουρο με τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της Δέσποινας Βανδή (Video)

«Ήταν τότε με τον...»

5 Ιουνίου 2023 10:11
«Ήταν τέταρτο, πέμπτο όνομα. Την πήρα...» - Σούσουρο με τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της Δέσποινας Βανδή (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή και στο Happy Day και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή. Όπως είπε, στην αρχή της καριέρας της τη βοήθησε να πρωταγωνιστήσει στα μουσικά δρώμενα, αλλά εκείνη δεν του μιλάει. Παράλληλα, viral έγινε στο TikTok η Δέσποινα Βανδή μετά το βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα.

Σούσουρο με τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της Δέσποινας Βανδή

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουρατίδης είπε για τη Δέσποινα Βανδή: «Τη γνώρισα από κοντά το 1996, όταν έφτιαχνα ένα πρόγραμμα για τον Γιώργο Μαζωνάκη σε καλοκαιρινό μαγαζί. Τότε, έψαχνα τραγουδιστές για να πλαισιώσουν τον Γιώργο.

Εκείνη τότε ήταν τέταρτο, πέμπτο όνομα. Την πήρα και ήρθε πολύ ωραία και πολύ καλοντυμένη που με ενθουσίασε αυτό. Στην πορεία την έκανα πρωταγωνίστρια κι έκτοτε δεν μου πολυμιλάει και δεν ξέρω για ποιον λόγο. Δεν έχει γίνει κάτι».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουρατίδης πρόσθεσε για τη συνάντησή τους σε θέατρο, παρουσία και του Ντέμη Νικολαΐδη:

«Ήταν η εποχή που είχε κάνει κάποια απανωτά λάθη. Ήταν τότε με τον Ντέμη σε ένα θέατρο. Της είπα ότι ήθελα να τηλεφωνηθούμε να της πω κάποια πράγματα.

Και μου απάντησε “Αχ, δεν μου αρέσει αυτό που λες!” και πετάγεται ο Ντέμης και λέει: “όχι, εμένα μου αρέσει. Άκουσέ τον τι θέλει να σου πει!”. Δεν έγινε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα. Δεν με ενδιαφέρει».

«Η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν»: Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει προδομένη και καθηλώνει με την εξομολόγησή της

Η Δέσποινα Βανδή, που την απολαμβάνουμε πολύ και στον ρόλο του κριτή στο J2US, δήλωσε προδομένη και καθήλωσε με την εξομολόγησή της, αναφέροντας πως η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν. Με την ευκαιρία, δείτε τη βίλα που χτίζει με την Μπισμπίκη στην Κρήτη.

Η εξομολόγηση

Συγκεκριμένα η ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για την σχέση με τα παιδιά της, αλλά και για τον Βασίλη Μπισμπίκη.Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, η ίδια ανέφερε: «Ήμουν ένα παιδί πολύ εσωστρεφές, ντροπαλό πολύ. Χωρίς πολλές φιλίες γιατί ήμουν σχολείο και σπίτι. Δε με άφηναν πολύ να παίζω και όλα αυτά. ‘Ηταν αυστηροί οι γονείς μου. Γεννήθηκα στη Γερμανία, έφυγα έξι χρονών… Θυμάμαι πράγματα από τη γειτονιά μου… Πήγα πριν 6-7 χρόνια, ήταν πολύ συγκινητικό. Και στην Καβάλα που ήμουν, δεν έβγαινα πολύ… Ήμουν ένα παιδί που δε προσπαθούσε να διεκδικήσει τον χώρο του πουθενά. Όλο αυτό άρχισε να απελευθερώνεται στα φοιτητικά μου χρόνια…

Όταν πηγαίνω στην Καβάλα, έχω πολύ έντονη φόρτιση, πολύ… Ήταν όλα αλλιώς τότε. Είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου σε διάφορες γωνιές της πόλης με όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα τότε και θα ήθελα να γυρίσω πίσω, να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί και να του πω ότι μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Γονείς, παιδιά και φίλοι

«Δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς, ούτε τέλεια παιδιά και αυτό με έχει απαλλάξει από το να πασχίζω για την τελειότητα. Κάθε μάνα νομίζει ότι είναι καλή μάνα. Και η μάνα μου αυτό νόμιζε… Έχω μια πολύ καλή σχέση με τα παιδιά μου. Αν μπορώ να πω ότι είναι καλό αυτό που έχω κάνει είναι ότι έχω μια ουσιαστική σχέση μαζί του. Έχω κάνει διαφορετικά πράγματα από αυτά που έκανε η μαμά μου. Εγώ ήθελα να εκφράζω την αγάπη στα παιδιά μου» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

«Νιώθω πως δεν έχω εισπράξει την αγάπη που θα ήθελα. Η πιο αγνή αγάπη που έχω εισπράξει είναι αυτή που παίρνω από τα παιδιά μου. Ως παιδί νιώθω ότι δεν αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα» είπε σε άλλο σημείο.

«Οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι. Τους έχω πολύ μεγάλη αγάπη. Όλα αυτά τα χρόνια, αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους δίπλα μου θα είχα χαθεί… Έχω νιώσει εξαπατημένη και προδομένη αλλά αυτό δε με σταματάει από το να συνεχίζω να αγαπώ με τον ίδιο τρόπο…» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share