Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δραματικές στιγμές για την Μπάγια Αντωνοπούλου: «Μη κάνετε σχέδια! Ξεκίνησα να ονειρεύομαι και...» (photo)

Το μήνυμα της δημοσιογράφου

5 Ιουνίου 2023 10:00
Δραματικές στιγμές για την Μπάγια Αντωνοπούλου: «Μη κάνετε σχέδια! Ξεκίνησα να ονειρεύομαι και...» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δύσκολες ψυχικά και σωματικά στιγμές περνάει η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία μέσα από ένα μηνυμά της στο twitter ενημέρωσε τους διαδικτυακούς και όχι μόνο φίλους της ότι περνάει κορωνοϊό και τα σχέδιά της άλλαξαν άρδην!

Ενώ, για τη Μαρία Αναστασοπούλου, που φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, κλήθηκε να απαντήσει η Μπάγια Αντωνοπούλου και έσπασε τη σιωπή της με μια επίμαχη ατάκα που θα συζητηθεί.

«Μη κάνετε σχέδια! Ξεκίνησα να ονειρεύομαι και...» - Το μήνυμα της Μπάγιας Αντωνοπούλου

«Μη κάνετε σχέδια παιδιά, εγώ ξεκίνησα να ονειρεύομαι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε κάποιο νησί, τα πλάνα άλλαξαν και έμεινα Αθήνα για εργασία (και χαρά) και τελικά κατέληξα με θετικό τεστ Covid στην απομόνωση. Εσείς, καλά;»

Νέα «πνοή» για τη Μπάγια Αντωνοπούλου: Ο νέος άντρας που μπήκε στη ζωή της και ο αναπάντεχος έρωτας (photos)

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή της φαίνεται πως διανύει η Μπάγια Αντωνοπούλου στην προσωπική της ζωή, καθώς ένας άντρας έφερε νέα «πνοή» στην καθημερινότητά της και προέκυψε ένας αναπάντεχος έρωτας.

Εδώ και αρκετούς μήνες η δημοσιογράφος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νίκου Κώτση, με τον οποίο έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα το ζευγάρι πραγματοποίησε μια σπάνια βραδινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Σάκης Αρσενίου, ο Κυριάκος Κυανός και ο Διονύσης Μακρής.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την επεισοδιακή συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

undefined

Οι δυο τους κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ δεν έλειψαν και τα καυτά φιλιά ανάμεσά τους.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο αγαπημένος της, που είναι ιδιοκτήτης της Vip Group, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών ενώ έδειχναν να το απολαμβάνουν πολύ.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου με το νέο της σύντροφο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share