Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Ελένη Φιλίνη: «Στα πρώτα χρόνια της καριέρας με είχε...»

«Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν στέκει» τόνισε αναφερόμενη στο θέμα των παρενοχλήσεων

4 Ιουνίου 2023 19:07
Κόλαφος η Ελένη Φιλίνη: «Στα πρώτα χρόνια της καριέρας με είχε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλατό της εκπομπής «Κουβέντα να γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Φιλίνη προκειμένου να συνομιλήσει με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιώργο Παγάνη την Κυριακή στο Action 24. Μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική πρωταγωνίστρια ήταν κόλαφο για τις παρενοχλήσεις που βίωσε η ίδια στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φιλίνη εξομολογήθηκε πως «στα πρώτα χρόνια της καριέρας με είχε περιορίσει η ομορφιά και τότε με ενοχλούσε. Θεωρούσαν μείον το να έχεις μια εμφάνιση γιατί έπρεπε να αποδείξεις 100 φορές ότι έχεις και ταλέντο. Σήμερα η εμφάνιση ανοίγει πόρτες αλλά στην εποχή μας δεν άνοιγε εύκολα πόρτες. Με την ευκαιρία, δείτε πόσα λεφτά της χρωστάνε.

Ήταν δύσκολο, έπρεπε να δουλέψεις πάρα πολύ για να πεις «κοιτάξτε, δεν έχω μόνο αυτό». Αντιμετώπιζα πάρα πολύ σεξιστική συμπεριφορά, ειδικά άμα είχες μια Α εμφάνιση χωρίς να παίζει ρόλο είτε αγόρι είτε κορίτσι».

«Σε μια συνέντευξη που είχα δώσει πριν από 20 χρόνια είχα πει ότι έχασα αρκετές δουλειές λόγω παρενοχλήσεων και εν ψυχρών πραγμάτων. Την άλλη μέρα είχαν βγει σε κάποιο κανάλι και έλεγαν «ναι, τώρα, η κα. Φιλίνη θα μας πει ότι είχε δεχθεί και σεξουαλική παρενόχληση».

Γι’ αυτό αναρωτήθηκα μετά, παιδιά, τι έγινε; Πριν 20 χρόνια ήμασταν αναίσθητοι και ευαισθητοποιηθήκαμε μετά από 20 χρόνια; Δηλαδή κάπου είναι περίεργα αυτά τα πράγματα και μου δημιουργούν πάρα πολλά ερωτηματικά πάνω σε αυτό και τα είπα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν στέκει».

«Μπορεί να είναι διαφορετικά πράγματα αλλά ανήκουν στην ίδια σφαίρα. Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση που τρέχεις, χάνεις την δουλειά αλλά μέσα σε πρόβες συμβαίνουν πολλές φορές και τότε και σήμερα εκρήξεις. Και σε γύρισμα μπορεί να συμβεί αυτό» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ελένη Φιλίνη στην ψυχαγωγική εκπομπή του Action 24.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share