Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Βασιλάκος: Άφησε άφωνη τη Μαρία Μπακοδήμου – «Πλάκα μου κάνεις...»

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής;

4 Ιουνίου 2023 17:59
Παναγιώτης Βασιλάκος: Άφησε άφωνη τη Μαρία Μπακοδήμου – «Πλάκα μου κάνεις...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 4 Ιουνίου ο Παναγιώτης Βασιλάκος, τον οποίο και γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο «The Bachelor» του Alpha.

Κατά την είσοδό του στο πλατό, ο Παναγιώτης Βασιλάκος άφησε άφωνη την παρουσιάστρια με την αποκάλυψη για τη συνάντησή τους, όταν πριν από χρόνια βρέθηκαν μαζί σε γάμο συγγενικών τους προσώπων. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε για την Νικόλ από το Bachelor.

Μ.ΜΠ: Έχουμε συναντηθεί και δεν το θυμάμαι;

Π.Β: Ναι, πολλά χρόνια πριν…

Μ.ΜΠ: Καλά, να σου πω, εδώ ξέρουν τα παιδιά ότι η μνήμη μου με απατά από πάντα.

Π.Β: Έχουμε συναντηθεί στον γάμο του Άκη και της Αμαλίας. Δεν είσαι η πρώτη ξαδέρφη του Άκη; Είμαι ο πρώτος ξάδερφος της Αμαλίας.

Μ.ΜΠ: Πλάκα μου κάνεις!!! Καλέ είμαστε συγγενείς. Δεν μου το έλεγες πιο πριν. Θα με τρελάνετε.

Δείτε το βίντεο

Φαίη Σκορδά σε Παναγιώτη Βασιλάκο: «Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και το θέμα συζήτησης με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν ένα: το Bachelor. Αρχικά, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την άποψη της για το reality.

«Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό», είπε η Φαίη Σκορδά.

Σε ερώτηση για το αν όλα γίνονται στο Bachelor βάσει σεναρίου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος απάντησε: «Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor».

Αυτή η απάντηση έβγαλε την Φαίη Σκορδά από τα ρούχα της και είπε σε έντονο ύφος: «Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει»

«Να κάνεις τον σταυρό σου που δεν είσαι αυτό που είδαμε», κατέληξε η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share