Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γαμπρός ο Λούκας Γιώρκας: Το βίντεο από το παραδοσιακό στόλισμα στο σπίτι του στην Κύπρο

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για τον τραγουδιστή

4 Ιουνίου 2023 16:47
Γαμπρός ο Λούκας Γιώρκας: Το βίντεο από το παραδοσιακό στόλισμα στο σπίτι του στην Κύπρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας ντύθηκε γαμπρός και σε λίγες ώρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βασιλική! Ο θρησκευτικός γάμος θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 5/6 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου και το βίντεο με το παραδοσιακό στόλισμα στο σπίτι του στην Κύπρο δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μάλιστα, αυτή την ώρα πραγματοποιείται στο πατρικό σπίτι του τραγουδιστή στην Αραδίππου, στη Λάρνακα το παραδοσιακό στόλισμα του γαμπρού με βιολί και λαούτο. Με την ευκαιρία, δείτε την εξήγηση που έδωσε για την πρόταση γάμου.

Από το πρωί, το σπίτι του Λούκα Γιώρκα έχει γεμίσει από κόσμο, συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν εκεί για να είναι κοντά του σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της προσωπικής του ζωής.

Δες το βίντεο που ανέβηκε στα social media:

Τον άφησε στα «κρύα του λουτρού»: Αυτός ήταν ο λόγος που η Έλενα Ράπτη χώρισε τον Λούκα Γιώρκα!

Για τρία χρόνια έμειναν μαζί η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας και αποτέλεσαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Αν και μετά το χωρισμό οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τις φήμες που διαδίδονταν για τον χωρισμό τους.

Όπως είχε μεταφέρει τότε στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα, καθώς διαπίστωσαν ότι ήθελαν διαφορετικά πράγματα για την επόμενη μέρα στη σχέση τους. Ας μην ξεχνάμε ότι κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, αν αναλογιστεί κανείς την 11χρονη διαφορά ηλικίας τους.

Η μεταξύ τους κρίση κλιμακώθηκε, γεγονός που τους οδήγησε τελικά στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Το τέλος στον δεσμό τους γράφτηκε ήρεμα και πολιτισμένα.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής είχε αποκαλύψει μερικά πράγματα για τον χωρισμό τους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο.

Ράπτη Γιώρκας

Είναι οριστικός χωρισμός;

Δεν είμαστε μαζί, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχουμε τελειώσει οριστικά. Τίποτα δεν τελειώνει. Κι αυτό δεν το λέω για να αφήσω κάποιο ενδεχόμενο ανοιχτό, αλλά τι σημαίνει «τελείωσε»; Ποιος ξέρει τι μας ξημερώνει και αν θα είναι ξανά στη ζωή μας ή όχι κάποιοι άνθρωποι;

Πόσα χρόνια ήσασταν μαζί;

Τρία χρόνια. Ήταν η πιο μακροχρόνια σχέση της ζωής μου.

Χωρίσατε φιλικά;

Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να απαντήσω σε αυτό. Δεν μπορώ δηλαδή να σου πω «Ναι, χωρίσαμε, αλλά είμαστε φίλοι». Προσωπικά δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και εγώ τουλάχιστον νιώθω ότι δε μπορώ να το κάνω. Νομίζω όμως ούτε η Έλενα. Αυτό το τόσο απελευθερωμένο χωρίζουμε και είμαστε φίλοι και ανταλλάσσουμε στο τηλέφωνο τα νέα μας, δεν μας ταιριάζει. Δεν είμαστε φιλαράκια με την Έλενα, δε μπορούμε να γίνουμε. Γι’ αυτόν τον άνθρωπο είχα ερωτικά συναισθήματα.

Γιατί όχι;

Γιατί για αυτό τον άνθρωπο είχα ερωτικά συναισθήματα, πως θα τη δω μετά σαν φίλη; Θα είναι πάντα ένας άνθρωπος που αγαπώ, η πιο δυνατή και ουσιαστική σχέση της ζωής μου.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε;

Έχουμε επικοινωνία, όχι όμως σε καθημερινή βάση. Είναι νωπό όλο αυτό ακόμα. Άλλωστε τρέχει μια επαγγελματική συνεργασία ανάμεσά μας και με αφορμή αυτό μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δε μπορώ να σου πω ότι γίναμε και φίλοι.

Έχω την εντύπωση ότι ήσασταν από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια.

Ναι ήμασταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δύο άνθρωποι καταλήγουν να μην είναι μαζί. Σίγουρα δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο όπως γράφτηκε. Απλώς κάποια στιγμή το αποφασίζεις κι έρχεται.

Ήταν κοινή απόφαση;

Ας πούμε πως ναι. Ήταν κοινή η απόφαση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share